Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgenserne har talt: Her får du byens bedste fastelavnsbolle

Af Aske Bisgaard Pedersen
Den klassiske
Den klassiske

Der har været fuld fart på fastelavsnbolle-ræset (igen) i år.

Vi har smagt stort set dem alle for at guide vores læsere til de bedste af slagsen – se dem her.

Men nu har vi sat os for – eller sat vores fastelavnsbolle-glade følgere til – at udpege den fastelavnsbolle, der tager titlen som årets absolut bedste.

Vinderen er…

De æstetiske mesterværker fra mikrobageriet Breadbykaerup.

Det hyggelige bageri kan ikke blot skabe kø med rumlende maver langt ud på gaden og melde alt udsolgt før lukketid på grund af den store popularitet.

De kan søreme også finde ud af at lave fastelavnsboller i en sådan grad, at de tager titlen som årets bedste fastelavnsbolle.

MigogAalborg har nemlig spurgt vores mere end 40.000 følgere på Instagram, og folket har talt og peger altså på Breadbykaerup som vinder.

Og vi er bestemt ikke uforstående over for sejrherren på Kastetvej 15A.

Den er ikke bare Insta-venlig, for de to forskellige varianter er også en fryd at sætte tænderne i. Uanset om man er til den klassiske fastelavnsbolle, eller om man foretrækker et friskt twist.

Den æstetiske – og yderst velsmagende

William Kærup er manden bag Breadbykaerup, og hans to varianter er vidt forskellige.

Første variant er Williams udgave af en klassisk fastelavnsbolle.

Den klassiske variant er bagt med vaniljecreme, efterfyldt med vanilje og citron og efterfølgende overtrukket med chokolade.

Når man skærer igennem fastelavnsbollen, bliver man bare glad indeni, for midten er FYLDT med alt det gode – og ikke unødig luft!

William har bare styr på sit bagværk, og dejen er tilpas svampet, så selv en bid uden creme ikke bliver en tør omgang.

bread by kaerup fastelavnsboller

Er du mere til den eksperimenterende slags, så skal du give dig i kast med wiener-fastelavnsbollen, der er lavet på wienerdej med konditorcreme, citrontimian og mango.

Denne variant lægger sig lunt i svinget som en af de bedste fastelavnsboller, vi har smagt i 2023.

Der er perfekt balance mellem det fede konditorcreme og den friske mango – og så er alle herlighederne pakket ind i den vildeste wienerdej, der er både sprød og fuld af smag!

Du skal vælge de her fastelavnsbolle, hvis du gerne vil have noget flot at poste på Instagram – uden at gå på kompromis med gennemført velsmag.

Prisen er 35 kroner pr. stk.

Har du ikke nået at få fingrene (og tænderne) i årets fastelavnsbolle, må du vente i spænding og med umættet mave til næste år og se, hvilke kreationer Breadbylaerup på Kastetvej 15A her disker op med.

Del artikel

Andre læser også