Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste take away-sted i Århus: Nu kommer populært bagel-koncept til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Byens Bagel har taget Århus med storm, hvor de med hjemmelavede bagels fyldt med friske råvarer lynhurtigt er blevet en af århusianernes foretrukne take away-steder.

Nu kan MigogAalborg afsløre, at Byens Bagel åbner deres næste butik i Aalborg i madgaden over dem alle.

Der er naturligvis tale om Reberbansgade, hvor de åbner en bagelshop i nummer 13 i de lokaler, hvor din PC-partner senest har holdt til.

Byens Bagel har første åbningsdag den 6. maj.

”Byens Bagel i Aarhus har for nyligt vundet prisen som årets bedste takeaway-restaurant i Aarhus for andet år i træk, og butikken har generelt opnået stor succes på kort tid med deres lækre, hjemmebagte bagels.

Jeg vil gerne introducere aalborgenserne for den samme kvalitets smagsoplevelse, og alt i sortimentet bliver hjemmelavet lige fra dressingerne til vores bagels,” siger Mick, som er medejer af Byens Bagel i Aalborg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Byens Bagel (@byens_bagel_aarhus)

Gratis bagels til de første gæster

Mikael Steffensen startede konceptet i Århus, og nu er det populære take away-sted klar til at indtage Aalborg med tårnhøje ambitioner – og med masser af lækre tiltag til sultne nordjyder.

På åbningsdagen, den 6. maj, er der gratis bagels til de første 100 besøgende, og i hele åbningsugen koster bagels kun 25 kroner.

“Den første uge vil vi desuden gives gratis bagels til byens hjemløse,” siger Mick.

Hos Byens Bagel bliver alt grønt frisksnittet hver morgen, og alt lige fra dressinger til løgkompot, blandede salater mv. er hjemmelavede.

Alle bagels er hjemmebagt, hvor man har taget det bedste fra den gamle bagel-bager tradition fra Amerika og kombineret den med den skandinaviske forståelse af brød, som giver en luftig krumme og en sprød skorpe.

Mick og co. er lige nu i fuld gang med at færdiggøre lokalerne, så de er helt klar til at tage imod de første gæster.

“Derudover søger vi også medarbejdere, som har lyst til at være en del af en sjov arbejdsplads, hvor der er fokus på et højt serviceniveau og masser af godt humør,” fortæller Mick.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Byens Bagel (@byens_bagel_aarhus)

 

Hvad: Byens Bagel åbner
Hvor: Reberbansgade 13, 9000 Aalborg
Hvornår: 6. ma