Byen holder åbent hele dagen på onsdag: Så meget sker der i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På trods af, at vi i nat stillede urene frem og mistede en time, er der ideel mulighed for at indhente det igen på onsdag, når du over hele byen kan shoppe løs i hele 12 timer, og ovenikøbet med masser af gode tilbud.

Der er nemlig Day&Night i Aalborg, og der findes vel  næppe en bedre måde at bruge byen på, end at udnytte de mange muligheder, som de mange butikker og caféer tilbyder.

”Der bliver selvfølgelig masser af fantastiske tilbud i de over 300 butikker vi har i byen, men derudover er det jo også en dag, som indbyder til hygge og godt selskab. Byen har så mange gode aktiviteter, og det vil vi gerne vise med en ekstra Day&Night”, siger Flemming Thingbak, direktør for Aalborg City, til MigogAalborg.

Masser af nostalgisk musik på Gammeltorv

Udover en masse tilbud i de mange butikker, slutter dagen af på bedste manér kl. 22 med en koncert på Gammeltorv med Halberg&Friends – naturligvis med Fri Entre`, smiler Flemming

Selvom ”Halberg&Friends” måske ikke giver stor genlyd ved de fleste, er der lagt op til fællessang og masser af magi i luften.

Poul Halberg er nemlig en af forgangsmændene i ikoniske bands som Sneakers og Ray Dee Ohh, og han har været med til at skrive nogle af landets mest ikoniske hits, som Magi i Luften, Efterår, Mandagsstævnemøde og Jeg vil la’ lyset brænde.

Du kan få en forsmag her:

”Vi vil gerne give noget tilbage til de vores mange kunder, og det er vores måde at sige tak for, at de bakker op om vores allesammens midtby,” forklarer Flemming videre.

I løbet af dagen uddeler mange butikker også æggebakker med påskeæg, hvor man foruden at mæske sig i lækkert chokolade, kan deltage i konkurrencen om et rejsegavekort til Bravo Tours på hele 20.000 kr.

Æggebakkerne har et unikt nummer og den heldige vinder bliver udtrukket på Gammeltorv kl 22.

”Det eneste det kræver er, at man møder op. Hvis ikke man er fysisk til stede og kan vise æggebakken, trækker vi en anden vinder, ” forklarer Flemming.

Halberg & Friends er klar til at underholde om aftenen

Første Day&Night i foråret

Det er første gang, at man holder en Day&Night på denne tid af året, og hos Aalborg City er man spændte på, hvordan aalborgenserne tager imod det nye tiltag.

Selvom vinteren har været ekstra kold og lang i år, og vinterperioden også har taget gode dele af marts med, er foråret for alvor ved at kunne mærkes rundt omkring i bybilledet.

”Vi håber selvfølgelig på perfekt forårsvejr, og derudover en masse shoppelystne gæster, som har lyst til at udforske byens mange muligheder.”

Nethandlen skal skærpe butikkerne

I de senere år har danskerne fået øjnene op for nethandlen, og selvom de er konkurrenter til butikkernes indtjening, ryster man ikke i bukserne ved Aalborg City.

”Nethandlen er kommet for at blive, men vi vil gerne vise, at de fysiske butikker stadig er det gode alternativ til internettet. Her i byen står vi sammen om at skabe en fantastisk service og gode oplevelser for vores kunder,” fortæller Flemming.

Og nøgleordet er ifølge Flemming: service. Derfor har man også skabt Aalborg City Academy, som skal skærpe butikkerne endnu mere til fremtiden.

”Hvis vi også i fremtiden skal være de førende, må vi hele tiden udvikle os. Vi graver vores egen grav, hvis ikke servicen er i orden. Man skal have en god oplevelse, når man besøger en butik i Aalborg.”

Aalborg City har hyret den legendariske Henrik Meng fra Meng&Company til at stå for akademiet. Han er landets førende inden for relations – og oplevelsesøkonomi og klienterne tæller giganter som Coop, Ecco og Lego.

“Det høje serviceniveau, nærværet og dedikationen skal være en del af butikkernes DNA her i byen. Slutmålet er, at vi er de skarpeste i verden, intet mindre.”

Onsdag bliver der altså god mulighed for at opleve butikkerne på nærmeste hold, når Day&Night fylder byen med gode tilbud og gratis koncert på Gammeltorv.

Du kan læse mere her.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.