Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider til Aalborg: Den kosmetiske klinik By Malling & Jensen giver 20% på alle behandlinger

Af Nathalia Hentze Nielsen
Behandlersygeplejerske hos By Malling & Jensen i Aalborg, Nanne Korsgaard.
Behandlersygeplejerske hos By Malling & Jensen i Aalborg, Nanne Korsgaard.

En ny, erfaren skønheds- og kosmetisk klinik har slået dørene op på Østerågade 27 i Aalborg.

I store, flotte lokaler og med udsigt over Toldbod Plads står den kosmetiske sygeplejerske Nanne Korsgaard klar til at byde aalborgenserne velkommen hos By Malling & Jensen.

Den kosmetiske klinik startede for 10 år siden i Aarhus og har siden udvidet til Randers og nu Aalborg.

Her kan du nu få behandlinger som Botox, fillers, Profhilo, Ejal40 i Nannes kyndige hænder – samt mikrosklerosering i 2024. Bestiller du en tid i oktober eller november, kan du benytte dig af det flotte åbningstilbud på 20% på alle behandlinger.

Klinikkens læge Thomas Bo Jensen kommer på ugentligt basis i Aalborg og laver forundersøgelser, hvilket betyder at der ikke er lang ventetid på et behandlingsforløb.

Udover de mange forskellige kosmetiske behandlinger, som klares lokalt i Aalborg, er det særlige ved By Malling & Jensen, at de også tilbyder plastikkirurgi på deres eget privathospital i Aarhus.

For at gøre det trygt og behageligt for nordjyske patienter at blive opereret, kan du få lavet forundersøgelsen hos Thomas i netop Aalborg.

Efter operationen i Aarhus kan du vælge at benytte dig af deres tilbud om én overnatning på Hotel Radisson, eller du kan tage direkte hjem, hvis du ønsker det. Efterkontrollen og fjernelsen af sting klares også på klinikken i Aalborg.

Udvider til Aalborg: Den kosmetiske klinik By Malling & Jensen giver 20% på alle behandlinger

Erfaren sygeplejerske

Et af de helt store fokusområder hos By Malling & Jensen er at skabe naturlige resultater, og derfor giver Nanne altid en dybdegående og ærlig vejledning.

“Det skal være et rart sted at komme. Alle er velkomne, uanset om man har fået behandlinger før andre steder, eller om man er helt ny og overvejer en kosmetisk behandling. Jeg lægger meget vægt på, at en kosmetisk behandling og resultatet er et samarbejde mellem kunden og jeg.

Alt behøves heller ikke at blive lavet på én gang. Vi starter et sted, og ud fra hvor mange ønsker og drømme kunden har, så kan det være, at der skal gå lidt tid, før vi går i gang med det næste ønske. Hver ting til sin tid,” forklarer Nanne, der bruger sine mange års erfaring som sygeplejerske til at indgå i åben og ærlig dialog med kunderne.

Udover at have erfaring fra anden kosmetisk klinik har Nanne også arbejdet på hjertekirurgisk akutafdeling på Aalborg Universitetshospital.

At have haft sin arbejdsgang på så højintensiv en arbejdsplads har givet Nanne evnerne til at holde hovedet koldt, passe på patienter og det har også givet et rigtigt godt håndelag, som hun bruger dagligt som kosmetisk sygeplejerske.

“Jeg har altid fundet det kosmetiske felt utrolig fascinerende og spændende, så for nogle år siden besluttede jeg mig for at springe ud i det og tage uddannelsen.

Jeg er yderst passioneret, når det kommer til mit arbejde. At jeg kan kombinere min hobby og arbejde i ét er et stort privilegie. At kunne udleve dét og samtidig arbejde med mennesker, så går det hele op i en højere enhed,” fortæller hun.

Udvider til Aalborg: Den kosmetiske klinik By Malling & Jensen giver 20% på alle behandlinger
Nanne Korsgaard går meget op i at tage sin tid med hver enkelt patient.

Ikke bare et nummer i rækken

Nannes baggrund som sygeplejerske og senere kosmetisk sygeplejerske gør først og fremmest, at hun har en dybdegående viden om både kroppes anatomi, fordelagtige teknikker og de mange muligheder, der findes ved kosmetiske behandlinger, når behandlingerne udføres med hendes rolige hånd og behagelige væsen.

Men endnu en fordel er, at hun prioriterer at tage sig tid med hver enkelt kunde.

Roen er også til at føle, når man træder ind i lokalerne på 2. sal af Østerågade 27. Atmosfæren er behagelig, rolig og imødekommende, og man mærker hurtigt, at Nannes forhold til faget og kunderne er ligeså.

“Både Thomas og jeg er meget nede på jorden. Nogle patienter er frygtelig nervøse, når de kommer, og andre har nåleskræk.

Vi går meget op i at fortælle dem, at vi tager os god tid, og at alt foregår i et stille tempo. Så trækker de vejret lidt roligere og skuldrene falder ned,” siger Nanne med et smil og tilføjer:

“Det skal være en god oplevelse for alle at komme her.”

Udvider til Aalborg: Den kosmetiske klinik By Malling & Jensen giver 20% på alle behandlinger
Som patient hos By Malling & Jensen lægges der vægt på realistisk vejledning og god dialog.

Hos By Malling & Jensen er du ikke bare et nummer i rækken, og derfor er klinikken også meget fleksible. Der bliver afsat god tid til behandlingerne. Er du nervøs, kan du tage en pårørende med, og du kan altid ringe eller sms’e, hvis du har spørgsmål.

Endvidere tilpasser Nanne alle behandlingerne individuelt, fordi “ikke to er ens”, som hun siger. Det betyder bl.a., at hun bruger forskellige nåle og teknikker til hver enkelt behandling.

Du kan læse meget mere om, hvad By Malling & Jensen tilbyder på deres hjemmeside.

Ønsker du at se nogle før/efter resultater og følge med i klinikkens behandlinger, kan du også følge med på Facebook og Instagram.

Del artikel

Andre læser også