Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det hele startede i Aalborg: Mads Cortsen lander stor investering fra nordjysk erhvervsmand

Af Michael Qureshi

For syv år siden tog en ung fremadstormende nordjysk knægt hul på et eventyr med Private Dining-konceptet.

Mads Cortsen tog rundt til både mindre og større selskaber i Aalborg og lavede gourmet-mad i folks hjem. Drømmen voksede sig større, og han rejste til København med store ambitioner.

Men på et tidspunkt var drømmen om at gå hele vejen lige ved at glippe. Mads Cortsen sov blandt andet på sit lager, og Corona-pandemien gjorde ikke livet let for en Private Dining-kok.

Nu er lykken i den grad vendt. Faktisk har Mads Cortsen og virksomheden By Cortsen netop landet en af Nordjyllands mest kendte erhvervsmænd som investor.

Erhvervsmanden og milliardæren Eigild Bødker Christensen fra Aalborg har i en længere periode ageret som sparringspartner og mentor for Mads Cortsen, direktør for By Cortsen.

Det har nu resulteret i et tættere forhold mellem de to.

Den nordjyske erhvervsmand indtræder nemlig i ejerkredsen med en millioninvestering, som skal bruges til at tage forretningen til nye højder.

Det hele startede i Aalborg: Mads Cortsen lander stor investering fra nordjysk erhvervsmand
Teamet i By Cortsen

Eksklusive gastronomiske oplevelser i eget hjem

Det er ikke kun på det danske marked, men over tid er det planen at ekspandere til flere markeder.

Det er By Cortsens vision at skabe eksklusive og ekstraordinære gastronomiske oplevelser i private rammer.

Dette er indtil nu sket ud fra en platform, som landets førende aktør indenfor eksklusive private dinings.

Pengene fra investeringen skal nu bruges på at udbygge denne position, samt gøre de ekstraordinære gastronomiske oplevelser mere tilgængelige, blandt andet ved at øge kendskabet til det nyeste produkt ”Take Away By Cortsen”.

Det skal ændre den klassiske forestilling om take-away til at være en bekvem og eksklusiv gastronomisk oplevelse, som kan nydes i private omgivelser som et alternativ til restaurantbesøg.

Eigild Bødker Christensen er ikke fremmed for hverken Mads Cortsen eller medarbejderne i forretningen.

Han har været et kendt ansigt i firmaet i flere år, da han både er en trofast kunde, der har nydt godt at firmaets gastronomiske evner.

Samtidig har han ageret som sparringspartner og er et særligt forbillede for Mads Cortsen.

“Mads er meget flittig og dygtig og jeg har nydt hans mad mange gange. Derfor er glad for at kunne bidrage til at videreudvikle By Cortsen,” fortæller Eigild Bødker Christensen til MigogAalborg.

Det hele startede i Aalborg: Mads Cortsen lander stor investering fra nordjysk erhvervsmand
Eigild og Sonja Christensen
Pressefoto: DR

En kæmpe milepæl

Eigild Bødker Christensens tiltrædelse i ejerkredsen sker i en periode, hvor firmaet er i rivende udvikling, og hvor der er udsigter til spændende forandringer.

Han er med hans mangeårige erfaring som erhvervsdrivende et både glædeligt og vigtigt supplement til firmaet, som skal bidrage til, at virksomheden kan realisere visioner om vækst i både indland og udland.

“Jeg er både stolt og taknemmelig. At få en profil som Eigild med ombord, som igennem hans arbejdsliv har opbygget en enorm forretningsforståelse, og samtidig er en mand, som jeg ser virkelig meget op til, er en kæmpe milepæl.

Det er på tide, at vi tager vores lille biks til det næste niveau, og jeg synes, at det er fantastisk, at Eigild har lyst til at være med på den rejse,” fortæller Mads Cortsen.

Mads Cortsen grundlagde Cortsen Dining tilbage i 2015.

Han havde deltaget i det danske tv-program Masterchef, hvor han sluttede på en 2. plads.

Det var her at passionen for den særlige gastronomiske oplevelse, verdens fineste råvarer og fine dining konceptet fik sin begyndelse.

Cortsen Dining er nu et etableret firma, som med gåpåmod, nordjysk humor og et særligt udvalgt hold af medarbejdere skaber ekstraordinære gastronomiske oplevelser i private rammer for et væld af kvalitetsbevidste gæster.

Du kan læse mere om By Cortsen her