BuyNature flytter ind i Friis: Kom til åbningsfest og støt et godt formål

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Sidst vi mødte Amin Barrada var i maj måned. Her havde han netop rykket teltpælene op for butikken i Tivoli i København og flyttet hele BuyNature’s sortiment til Svenstrup – 10 km. udenfor Aalborg.

Det var kærligheden der fik Amin til at forlade Tivoli og flytte til Nordjylland, hvor han nu bor med sin kæreste. Han beviste allerede ved at flytte sit lager til Svenstrup, at han – og BuyNature – var kommet for at blive.

Det slår han nu endnu engang fast.

På fredag den 14. juli er der nemlig ’Grand Opening’ i Friis Shoppingcenter, hvor Amin slår dørene op til den nye, flotte butik.

”Jeg håber at nordjyderne kigger forbi på fredag. Vi byder på drikkevarer og snacks – selvfølgelig er det hele økologisk,” lyder det forhåbningsfuldt fra Amin.

Flere muligheder i byen

For Amin er der rigtig mange fordele ved at have en fysisk butik – og ikke mindst midt i byen.

”Vi følte et behov for at komme tættere ind til byen, og der har vi nu fået et helt fantastisk lokale i Friis Shoppingcenter, hvor vi kan brede os ud med hele vores sortiment, så folk kan se og røre,” fortæller Amin og tilføjer:

”Jeg har savnet det at have butik. Personligt har jeg savnet vores butik i Tivoli, og siden vi flyttede herop, har jeg savnet den direkte kontakt med kunden.”

Dét får Amin og resten af BuyNature i hvert fald rig mulighed for nu – endda fra et centralt punkt i Aalborg. Han fastslår at det er bedre med et spot i midtbyen end et lager i Svenstrup.

De har kørt soft opening i en uges tid nu, og Amin er positivt overrasket over, hvor godt BuyNature er blevet taget imod.

Kunderne følger med

Selvom der er langt fra Tivoli i København til Friis i Aalborg, så er der kunder, som følger med. Og det er der ikke noget at sige til, når man tager sig et kig rundt i den nye butik, med alle de flotte varer.

Amin havde en sød lille historie at fortælle om en kvinde, som skrev til BuyNature for at høre, hvor Svenstrup ligger. Han kunne stolt lede hende vej mod Friis, hvor hun kom forbi og købte en masse ting. Hun savnede butikken i tivoli.

Miljøvenlige produkter i topkvalitet

Sortimentet består primært af egne produkter. De mest populære, at dømme ud fra kundernes køb, er fra mærkerne Cannaderm, som laver hudplejeprodukter og Wood World, som laver blandt andet solbriller, iPhone-covers og interessante gadgets.

Cremerne fra Cannaderm er folk ligefrem blevet afhængige af, og nu kan de altså købes i butikken i Friis, hvor der for nye kunder er mulighed for at prøve dem inden man køber.

Wood World, hvis produkter alle er lavet af træ, har lancering af ny kollektion på åbningsdagen fredag den 14. juli.

Derudover må vi ikke glemme at BuyNature er i stand til at dække mange forskellige behov.

I én og samme butik finder du nemlig en børneafdeling med legetøj, hygiejneprodukter, dametøj af økologisk bomuld fra Önling, bambus-undertøj og meget andet. Derudover er der indgået et rigtig fint samarbejde med det lokale brand Better World Fashion, som udstiller i BuyNature henover de næste måneder.

”Ting koster det, de koster”

Iværksætteren, Amin, bryder sig ikke om tilbud generelt, fordi han er af den holdning, at ting koster det de koster, og folk kun skal købe fordi de har lyst og behov – og ikke fordi de ser et godt tilbud.

’Black Friday’ er ifølge ham er ”et overforbrugshelvede”, og han fik derfor idéen til ’Go Green Friday’, som han i samarbejde med Go Green Copenhagen har fået flere virksomheder med på.

Til ’Go Green Friday’ sættes priserne op fremfor ned, og overskuddet doneres til velgørenhed.

Der vil ingen specielle åbningstilbud være i butikken – derimod doneres 50% af omsætningen på åbningsdagen til WWF.

Så kig forbi BuyNature i Friis Shoppingscenter på fredag og få dig en oplevelse – til bæredygtige priser.

 

Så skal der stemmes: Her er finalisterne til AALBORG AWARDS 2019

Skrevet af: Redaktionen

Så er vi klar til at løfte sløret for, hvem der er kommet igennem nåleøjet og er blandt finalisterne til årets AALBORG AWARDS.

Over 18.000 har stemt i den indledende nomineringsrunde, og det har været ekstremt tæt i langt de fleste kategorier.

I år har vi valgt at tage 6 finalister med i hver kategori til AALBORG AWARDS, der afholdes lørdag d. 30. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det bliver en af årets fedeste fester, og det er Vi Elsker 90’erne, der står for et Mega Afterparty. Se her hvilket kæmpe internationalt 90’er navn, der spiller til afterparty.

Du kan selv komme med til den store fest – der kan vælges mellem både siddepladser- og ståpladser. Der er drinks, show og afterparty inkluderet i billetten. Se billetterne her

Men du skal igen hjælpe med at stemme. For læsernes stemme har også en betydning for finalisterne.

Her voterer juryen med en stemme hver, og så tæller læsernes stemme i den her nye afstemning (den starter i bunden af artiklen) også med 1 stemme.

Juryen i år består af;

Gastromand v. Mads Schytte og Anders Damm Christensen
Peter Christian Jensen, direktør Ruths Hotel
Mark Bering, direktør Himmerland Golf & Spa Resort
Tina Mikkelsen, store manager, Magasin Aalborg
Michael Qureshi, redaktør MigogAalborg
Læsernes stemme

Vi har lavet en side om AALBORG AWARDS, hvor du kan læse mere om showet og se vores mange fantastiske sponsorer her

Ellers så er det bare om at stemme, så vi kan få afgjort, hvem der er Byens Bedste i de forskellige kategorier.

powered by Typeform

Så er det i dag: AaB søger indløbsbørn med event i Magasin

Skrevet af: Michael Qureshi

I dag onsdag d. 20. februar kan du møde AaB-spillerne Jores Okore og Kristoffer Pallesen i Magasin i Aalborg.

I den forbindelse søger AaB også børn til at gå med spillerne på banen til forskellige kampe.

Så de er på udkig efter 44 børn, der drømmer om at få en kæmpe oplevelse at gå på Aalborg Portland Park sammen med Superliga-spillerne.

Frem til kl. 16.00 er der nemlig mulighed for at blive et af AaB’s nye indløbsbørn, hvis man svinger forbi Magasin.

Mød to AaB-profiler

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med i konkurrencen om at blive indløbsbarn for AaB, bare man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år.

For at deltage skal man fotograferes af en professionel fotograf i stormagasinet.

Billedet kan man efterfølgende få lov til at få med hjem.

Uanset om man er blandt de heldige indløbsbørn eller ej, har alle fremmødte mulighed for at møde to af AaB’s spillere helt tæt på i Magasin.

Forsvarsspillerne Kristoffer Pallesen og Jores Okore er nemlig til stede, og de står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

“I Magasin arbejder vi hele tiden på at lave events, overraskelser, konkurrencer, optrædener og andre impulser, som giver liv i byen og skaber glæde og inspiration.

AaB er uden tvivl en af Aalborgs stoltheder, og derfor vil vi gerne være med til at give byens borgere muligheden for at komme helt tæt på klubben og dens spillere,” fortæller Tina Mikkelsen.

De første 50 fremmødte deltagere får desuden en gratis Hummel-cap i ”Goodie”-appen.

Magasins Goodie App har løbende opdateringer om gode tilbud, shoppeweekender med 20 % rabat, events og gratis gaver. Den kan downloades hvor du normalt henter apps.

Stort cadeau: Aalborg Teaters forestilling opføres i Tyskland

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er stor jubel på Aalborg Teater i øjeblikket.

I efteråret 2017 fik Aftenlandet premiere på Lille Scene, og forestillingen opnåede på kort tid stor anerkendelse i Danmark.

Aftenlandet kredser om den aktuelle samfundsdebat vedrørende flygtninge, Europas fremtid, og hvor EU er på vej hen.

Forestillingen blev især omtalt, fordi alle statisterne også er asylansøgere fra nordjyske asylcentre uden for teaterscenen.

Men nu har selve forestillingen også bevæget sig udover Danmarks grænser.

I år kan stykket – i en oversat udgave – nemlig også opleves i Tyskland – og allerede d. 20. marts får det aktuelle værk premiere i München og i 2020 følger endnu et tysk teater efter.

Prisvindende og aktuelt

På trods af det store cadeau fra udlandet, så er det bestemt ikke første gang, at forestillingen har fået store roser med på vejen.

I 2018 modtog forestillingens mor og én af de mest markante stemmer i dansk teater, Julie Maj Jakobsen, en Reumertpris som Årets Dramatiker for netop Aftenlandet.

Tue Bering iscenesatte stykket og løb i den forbindelse også med prisen som Årets Instruktør.

Forestillingen fik 5.3 stjerner i gennemsnit fra publikummet og høstede selvfølgelig også topkarakterer fra anmelderne.

Aalborg Teater genopsætter forestillingen

Nåede du ikke at opleve Aftenlandet, da de spillede i Aalborg? Og synes du, der er lidt langt til Tyskland?

Så er der også gode nyheder.

Fra 16. til 25. maj 2010 genopsætter teateret nemlig forestillingen på Lille Scene, hvor det igen bliver muligt at overvære dagens konfliktfyldte Europa på tætteste hold.

Du kan købe billetter til forestillingen her.

Kæmpe scoop: MØ vender tilbage til Nibe Festival

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Efter flere års fravær vender den karakteristiske, vokale lyd, vi kender fra verdensstjerne MØ, endelig tilbage til Nibe Festival.

MØ gæstede ellers både Nibe i gennembrudsåret og året efter igen … men siden har festivalen knoklet intensivt for at lokke hende tilbage til Skalskoven.

… og i år er det endelig lykkes!

”MØ er som sagt på ingen måde en artist, som har overrendt de danske festivaler og spillesteder de seneste år.

Derfor er det selvfølgelig en kæmpe sejr og en meget stor glæde for os, at Nibe-publikummet nu skal feteres med fantastiske MØ,” udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Gigantisk verdensstjerne vender hjem

Siden sit internationale gennembrud har hele verden nemlig været legeplads for MØ, også kendt som Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, hvilket har efterladt et utålmodigt undertryk på de danske scener.

Hun har på ganske kort tid formået at skabe sig en kæmpe musikkarriere, og kan blandt andet skrive samarbejder med Justin Bieber og Major Lazer på sit musikalske CV.

Den fynske pige har altså sat dybe aftryk på den internationale scene – men til sommer vender hun atter tilbage: klar til at få trætoppene til at vibrere med tonsvis af hits!

Lige fra numrene ”Pilgrim”, ”Maiden” og ”Waste Of Time” fra opstarten over MØ-klassikere som ”Don’t Wanna Dance”, ”Kamikaze”, ”Final Song”, ”Nights With You” og ny-hittet ”Blur” til gigantiske, internationale hits som ”Lean On” med Major Lazer & DJ Snake og ”Cold Water” med Major Lazer & Justin Bieber.

Eneste koncert udenfor Sjælland

Onsdag d. 3. juli bliver det MØ’s tur til at shine på Store Scene – og så bliver denne koncert desuden sommerens eneste udenfor Sjælland, hvor MØ også er blandt Roskilde Festivals hovednavne.

Udover MØ kan årets festivalgæster (indtil videre) se frem til: Nephew, Nik & Jay, Suspekt, The Minds Of 99, Gnags, Benal, Christopher, Queen Machine, SAVEUS, Clara, Folkeklubben, Ude Af Kontrol, Fool og Rasmus Bjerg – John.

OBS! Mandag d. 4. marts kl. 10 stiger prisen på både partout- og dagsbilletter på www.nibefestival.dk.

Husk derfor at sikre dig din billet … asap!