BuyNature flytter ind i Friis: Kom til åbningsfest og støt et godt formål

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Sidst vi mødte Amin Barrada var i maj måned. Her havde han netop rykket teltpælene op for butikken i Tivoli i København og flyttet hele BuyNature’s sortiment til Svenstrup – 10 km. udenfor Aalborg.

Det var kærligheden der fik Amin til at forlade Tivoli og flytte til Nordjylland, hvor han nu bor med sin kæreste. Han beviste allerede ved at flytte sit lager til Svenstrup, at han – og BuyNature – var kommet for at blive.

Det slår han nu endnu engang fast.

På fredag den 14. juli er der nemlig ’Grand Opening’ i Friis Shoppingcenter, hvor Amin slår dørene op til den nye, flotte butik.

”Jeg håber at nordjyderne kigger forbi på fredag. Vi byder på drikkevarer og snacks – selvfølgelig er det hele økologisk,” lyder det forhåbningsfuldt fra Amin.

Flere muligheder i byen

For Amin er der rigtig mange fordele ved at have en fysisk butik – og ikke mindst midt i byen.

”Vi følte et behov for at komme tættere ind til byen, og der har vi nu fået et helt fantastisk lokale i Friis Shoppingcenter, hvor vi kan brede os ud med hele vores sortiment, så folk kan se og røre,” fortæller Amin og tilføjer:

”Jeg har savnet det at have butik. Personligt har jeg savnet vores butik i Tivoli, og siden vi flyttede herop, har jeg savnet den direkte kontakt med kunden.”

Dét får Amin og resten af BuyNature i hvert fald rig mulighed for nu – endda fra et centralt punkt i Aalborg. Han fastslår at det er bedre med et spot i midtbyen end et lager i Svenstrup.

De har kørt soft opening i en uges tid nu, og Amin er positivt overrasket over, hvor godt BuyNature er blevet taget imod.

Kunderne følger med

Selvom der er langt fra Tivoli i København til Friis i Aalborg, så er der kunder, som følger med. Og det er der ikke noget at sige til, når man tager sig et kig rundt i den nye butik, med alle de flotte varer.

Amin havde en sød lille historie at fortælle om en kvinde, som skrev til BuyNature for at høre, hvor Svenstrup ligger. Han kunne stolt lede hende vej mod Friis, hvor hun kom forbi og købte en masse ting. Hun savnede butikken i tivoli.

Miljøvenlige produkter i topkvalitet

Sortimentet består primært af egne produkter. De mest populære, at dømme ud fra kundernes køb, er fra mærkerne Cannaderm, som laver hudplejeprodukter og Wood World, som laver blandt andet solbriller, iPhone-covers og interessante gadgets.

Cremerne fra Cannaderm er folk ligefrem blevet afhængige af, og nu kan de altså købes i butikken i Friis, hvor der for nye kunder er mulighed for at prøve dem inden man køber.

Wood World, hvis produkter alle er lavet af træ, har lancering af ny kollektion på åbningsdagen fredag den 14. juli.

Derudover må vi ikke glemme at BuyNature er i stand til at dække mange forskellige behov.

I én og samme butik finder du nemlig en børneafdeling med legetøj, hygiejneprodukter, dametøj af økologisk bomuld fra Önling, bambus-undertøj og meget andet. Derudover er der indgået et rigtig fint samarbejde med det lokale brand Better World Fashion, som udstiller i BuyNature henover de næste måneder.

”Ting koster det, de koster”

Iværksætteren, Amin, bryder sig ikke om tilbud generelt, fordi han er af den holdning, at ting koster det de koster, og folk kun skal købe fordi de har lyst og behov – og ikke fordi de ser et godt tilbud.

’Black Friday’ er ifølge ham er ”et overforbrugshelvede”, og han fik derfor idéen til ’Go Green Friday’, som han i samarbejde med Go Green Copenhagen har fået flere virksomheder med på.

Til ’Go Green Friday’ sættes priserne op fremfor ned, og overskuddet doneres til velgørenhed.

Der vil ingen specielle åbningstilbud være i butikken – derimod doneres 50% af omsætningen på åbningsdagen til WWF.

Så kig forbi BuyNature i Friis Shoppingscenter på fredag og få dig en oplevelse – til bæredygtige priser.

 

Snart går det løs: Zulu Sommerbio starter sæsonen i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

Det er efterhånden blevet en af de faste traditioner, som man glæder sig til i de danske storbyer.

Hvert år tager tv-kanalen TV2 Zulu på sommer-turné, hvor de viser gode film under åben himmel. I år er ingen undtagelse, og faktisk er det sådan, at Zulu Sommerbio åbner sæsonen lige her i Aalborg.

Det sker tirsdag den 31. juli i Skovdalen. Her vises den sjove og spændende film Logan Lucky. Det er skaberne af blandt andet Oceans Eleven og Magic Mike, der står bag filmen, som handler om nogle venner, der har udtænkt den perfekte plan til et kup.

Stjernespækket forestilling

Filmen er totalt stjernespækket med navne som Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmes, Hilary Swank og ikke mindst selveste 007 Aka Daniel Craig.

Tirsdag den 31. juli klokken 21.30 vises Logan Lucky i Skovdalen, og det er ganske gratis. Her kan man tage en masse tæpper med og hygge sig med slik, popcorn og hvad man ellers har med på en bio-tur under åben himmel.

Scorer høj score på en af verdens største filmsider

På filmsiden Rotten Tomatoes, der er en af verdens største på film, scorer Logan Lucky 93%, hvilket er en ret høj score fra både brugere og anmeldere. Det kan du se her

Umiddelbart tegner prognoserne også på, at højtrykket fortsætter med at ligge over Danmark, så vejret bliver med høj sandsynlighed rigtig lækkert.

Du kan se traileren til Logan Lucky lige herunder

Aalborg er som nævnt første destination på Zulu Sommerbios sommerturné. Lidt ærgerligt er det dog, at alle øvrige byer får to dage med to film. Der er ingen forklaring på, hvorfor det er tilfældet, at Aalborg kun får den ene film.

Her er programmet for hele Zulu Sommerbio;

Horsens
2-3 august
The Big Sick
Dan Dream

Sønderborg
4-5 august
Lady Bird
Logan Lucky

Herning
7-8 august
IT
Logan Lucky

Silkeborg
9-10 august
Dan Dream
Ready Player One

Aarhus
12-13 august
Vinterbrødre
IT

København
16-17 august
Lady Bird
Black Panther

Du kan følge Facebook-begivenheden for Zulu Sommerbio i Aalborg her

Danmark Rundt starter i Aalborg: Mange veje afspærres på dagen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danmarks største cykelløb PostNord Danmark Rundt køres fra 1. august til 5. august, og her i Aalborg har vi æren af at lægge asfalt til 1. etape, som både starter og slutter lige her i Nordjyllands hovedstad.

Det kommer naturligvis også til at påvirke trafikken, så den 1. august skal du være særligt opmærksom, hvis du har tænkt dig at benytte bilen i Aalborg.

Aalborg Kommune har på deres Facebook meldt følgende ud:

Fra kl 9.15 – 12.00 vil disse veje blive spærret

Østerågade/Boulevarden fra Nytorv til Danmarksgade

Fra 16.00-18.00 vil disse veje blive spærret

Kong Chr. Alle / Dannebrogsgade mellem Hasserisvej & Kastetvej

Kastetvej mellem Dannebrogsgade & Vestre Fjordvej

Skydebanevej mellem Vestre Fjordvej & Mølholmsvej

Mølholmsvej mellem Skydebanevej & Svalegårdsvej

Svalegårdsvej mellem Mølholmsvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Svalegårdsvej & Naurvej

Naurvej mellem Hasserisvej & Søndre Skovvej

Søndre Skovvej mellem Naurvej & Skovbakkevej

Skovbakkevej mellem Søndre Skovvej & Hasserisvej

Hasserisvej mellem Skovbakkevej & Kong Chr. Alle

Derudover oplyser Aalborg Kommune, at Skydebanevej vil blive spærret fra Garnisonsmuseum til Marina fra kl. 07-21, dog vil der blive åbnet til kunder til Egholm Færgen.

Der vil i tidsrummet være spærret for al krydsende trafik. Men der vil være åbent for gående.

Fed sportsdag i vente

Det hele starter på Gl. Torv i centrum af byen, hvor 120 professionelle cykelryttere er klar til første etape, som strækker sig over 216,6 km. Du kan læse mere om 1. etape her.

Inden opløbet foran Aalborg Racing Arena (Væddeløbsbanen) skal rytterne omkring blandet andet Vrå, Løkken, Pandrup, Brovst, Løgstør, Vindblæs, Veggerby, Nibe, Øster Hornum, Guldbæk og Svenstrup.

Du kan få et detaljeret overblik over hvilke tidspunkter PostDanmark Rundt kommer forbi dit område her.

Løbsdirektør Jesper Worre beskriver ruten på Postdanmarkrundt.dk således:

“Fra starten på Gammeltorv i Aalborg kører vi til Brønderslev, Vrå og ud til kysten og det klassiske sommerferieland, gennem Løkken og videre ned gennem Pandrup. Herefter skal rytterne passere Brovst, inden etapen tager rytterne over Aggersundbroen og ind gennem Løgstør.”

“I Vendsyssel er terrænet rimelig fladt, men fra Løgstør skifter etapen karakter. Herfra skal rytterne køre i et mere kuperet terræn, med mindre og mindre veje frem mod Nibe, hvor dagens største udfordringer og højdemeter er koncentreret på etapekortet. Inden den store finale skal rytterne køre ad små veje ind til Skalborg i udkanten af Aalborg.

“Etapen skal afgøres på en afsluttende rundstrækning med opløb på Skydebanevej ved Aalborg Væddeløbsbane. Her var der senest opløb i 2007 med italienske Francesco Chicchi som vinder. Selve rundstrækningen er ny, og er 7,4 kilometer lang. Den skal gennemkøres tre gange, og rummer en god stigning i Hasseris op ad Skovbakkevej.”

Hele arrangementet starter med underholdning og præsentation af rytterne ved Budolfi Kirke på Gammeltorv fra kl. 09.45. Forventet opløb foran Aalborg Væddeløbsbane kl. 17.20. Etapen vil også kunne følges live på dr.dk/tv og DR1.

PostNord Danmark Rundt køres i 2018 for 28. gang. Fem gange tidligere har Aalborg været startby i løbet. Seks gange tidligere har Aalborg været målby.

Den fulde rute er som følger:

1. august : 1. etape: Aalborg-Aalborg 216,6 km
2. august : 2. etape: Viborg – Vejle 180,5 km
3. august : 3. etape: Næstved – Vordingborg 174,5 km
4. august : 4. etape: Nykøbing Falster enkeltstart 19,1 km
5. august : 5. etape: Faxe – Frederiksberg 194,2 km

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her