Butler fylder 47 år i Aalborg: Fejres i stor stil i helt frem til søndag

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

I 1971 åbnede den første Butler-butik i Algade 5, og i dag – præcis 47 år senere – rummer adressen hele tre butikskoncepter under samme kæde: Butler, Loftet og Richard.

I anledning af de 47 år vil der fra torsdag 1. november til søndag være 25% på udvalgte brands som blandt andre Han Kjøbenhavn, Mads Nørgaard, Ellesse og Levis.

Derudover vil der være særlige arrangementer, lækre drinks, flødeboller til de hurtige, 47% på udvalgte varer online og lodtrækning om fede præmier til alle – læs mere om fordelene her i artiklen.

Deltag i lodtrækning om fede præmier

Butikschef Karl Martin og de øvrige medarbejdere i Butler, Loftet og Richard har lavet en præmiepulje, der indeholder for 20.000 kr. fede præmier.

”Alle der kommer ind i butikken og handler torsdag til søndag er med i lodtrækningen.

Her skal man blot give sit navn og telefonnummer ved kassen for at være med,” fortæller Karl Martin og fortsætter:

”Vi trækker lod blandt alle deltagere på mandag, hvor man kan være heldig at vinde præmier fra blandt andre Acne Studios, Tiger of Sweden og Tommy Jeans.”

Ekstraordinære fødselsdagsarrangementer hele weekenden

Under fejringen af fødselsdagen kan man forvente en oplevelse udover det sædvanlige, når man handler i butikken.

Foruden de mange ekstraordinære tilbud, vil der være aktiviteter i hele huset i løbet af weekenden.

  • Torsdag er der gratis flødeboller fra Frellsen til de 47 første kunder i butikken.
  • Fredag er der Eton arrangement i Richard, hvor der er besøg af sælgeren fra Eton. Her er det muligt at bestille speciellavet sin egen skjorte med de helt rette mål. Derudover vil en bartender fra D’Wine bar sørge for gin tonics til alle.
  • Lørdag er der Tiger of Sweden arrangement i Butler, hvor der er besøg af sælgeren fra Tiger of Sweden. Her er det muligt at få speciellavet sit eget jakkesæt, mens man nyder et glas cava.

 

Derudover vil der fra torsdag til søndag være 47% på 47 udvalgte varer på www.butler-loftet.dk

”Det går meget op i tallet 47, og det er jo også for at gøre lidt sjov ud af det.

Ikke desto mindre har vi altså også ligget her på adressen i hele 47 år nu, og vi glæder os til at kunne fejre 50 års fødselsdag sammen med vores kunder, når den tid kommer,” siger Karl Martin.

En rejse tilbage til rødderne

Butler startede for 47 år siden op med et grundkoncept, der gik ud på, at butikken skulle rumme unikke brands – brands, som man ikke kunne få andre steder.

Butler, Loftet og Richard har gennemgået en stor udvikling, og er nu på vej tilbage til netop det udgangspunkt, som hele rejsen startede med.

”Vores 47-års fødselsdag er en fantastisk anledning til at invitere Aalborg indenfor, give folk noget igen som tak for 47 års støtte og ikke mindst for at vise butikken og dens forandringer frem,” siger Karl Martin og tilføjer:

”Vi er på rette vej mod at komme tilbage til de ”gamle tider”.

Det er alle de nye brands, vi har fået ind her i efteråret, blandt andet en indikation på.

Der er for eksempel tale om brands som Kenzo, Acne Studios, Oscar Jacobsen, Dundop, AMI Paris, som er noget lidt andet, end hvad vi før har arbejdet med.”

Nøje udvalgte high-end brands

På rejsen tilbage mod det grundlæggende koncept er mange brands blevet frasorteret for at skabe et mere unikt univers.

Kollektionerne er håndplukkede fra nogle af markedets største modehuse, og kyndige medarbejdere søger konstant efter trends blandt nye og anerkendte mærker.

Som Karl Martin selv fortæller, koster det en masse tid, planlægning og ture ud i verden, for at få de helt rette brands og kollektioner med hjem til Algade 5.

Butler, Loftet og Richard rummer i dag en masse unikke mærker, som man ikke kan købe hvor som helst. Du kan se en liste over butikkernes brands her

”Selvom vi i huset har rystet posen og fået mange nye internationale high-end brands ind denne sæson, så slutter rejsen ikke her.

Vi vil hele tiden holde øje med, hvad der sker internationalt, og hvad vi mener passer til vores butik og kunder i Aalborg, så der vil løbende komme nye brands til, som skiller sig ud – enten pga deres høje metervare kvalitet, eller et unikt udtryk.

Vi skal hele tiden udvikle os og tilpasse os til tiden, uden at gå på kompromis med at tingene skal være i orden,” slutter Karl Martin.

 

Final Four i Aalborg bliver kæmpestort: Vind 4 billetter til semifinale

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Bluelinemedia.dk
Foto: Bluelinemedia.dk

En af årets helt store begivenheder i dansk ishockey finder sted næste weekend lige her i Aalborg.

Final Four er pokalturneringens finalestævne, hvor semifinaler og finale spilles i samme weekend i samme arena, som vælges helt officielt som værtsby.

I år er det Aalborg, som er værter for den store begivenhed, der kommer til at trække tusindvis af ishockey-fans til byen.

Det hele går løs fredag d. 25. januar, når de to semifinaler spilles. I modsætning til DM-turneringen, hvor eksempelvis finalen spilles over syv kampe, så er det altså knald eller fald i alle kampene.

Lørdag d. 26. januar spilles den afgørende finale så.

MigogAalborg er mediepartnere på Final Four

MigogAalborg er stolte over at kunne annoncere, at vi er mediepartnere på Final Four. Derfor vil vi blandt andet lave Live-studie i Gigantium i løbet af fredagen til begge semifinaler.

Aalborg Pirates spiller deres semifinale mod Rungsted Seier Capitals klokken 20.00 i Gigantium, og siddeplads-billetterne er stort set revet væk.

Den første semifinale om fredagen spilles 16.30 mellem Sønderjyske og Frederikshavn, så der kommer helt sikkert mange fra Frederikshavn til Aalborg.

Derefter kommer piraterne i gang mod Rungsted kl. 20.00.

Finalen spilles lørdag eftermiddag

Selve finalen spilles lørdag d. 26. januar kl. 14.30. Drømmen er nok, at det bliver rent nordjysk brag mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks.

I det hele taget bliver der knald på i Gigantium i den weekend. For der afvikles samtidig Nordjyllands største esportevent, hvor der blandt andet er kæmpe pengepræmier på spil. Det kan du læse om her.

I den forbindelse afholdes uofficielt DM i NHL ’19, hvor de bedste danske ishockeyklubber sender en repræsentant hver for at se, hvem der er bedst på computeren.

Hvad: Final Four i Bentax Arena
Hvor: Gigantium, Aalborg
Hvornår: 25 – 26. januar 2019
Billetinfo: Køb billetter til kampene her

KONKURRENCE

Vind 4 billetter til Aalborg Pirates’ semifinale fredag d. 25. januar kl. 20.00

Vi udlodder i samarbejde med Final Four 6 x 4 billetter til semifinalen. Så der er gode vinderchancer.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv hvem du vil tage med, hvis du vinder

Vi trækker vinderne på tirsdag d. 22. januar.

Eksklusiv aften på San Giovanni: Ure, lækre bøffer og udsøgt vin

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Er du til eksklusive ure, lækre bøffer og udsøgt vin, afholder San Giovanni det helt perfekte arrangement tirsdag den. 5 februar fra klokken 17.30.

De inviterer nemlig til en helt speciel aften med Danmarks førende ur-ekspert, Kristian Haagen.

Han udgiver bla. magasinet Timegeeks og er valuar for auktionshuset Bruun Rasmussen.

“Hvis man interesserer sig for ure, kan han vel nærmest betegnes som en rockstjerne,” siger indehaver af San Giovanni, Mikele Volpi, til MigogAalborg og fortsætter:

“Folk var helt oppe at ringe over arrangementet sidst, så derfor skal succesen selvfølgelig gentages i år.”

En aften med nørderi, lækker mad og udsøgt vin

Dørene åbner klokken 17.30, og fra klokken 18.00-18.45 vil der være foredrag med Kristian Haagen, samtidig med der serveres lækre bobler fra Marsuret “San Boldo Prosecco di Valdobbiadene” og snacks under fordraget.

Under foredraget vil Kristian Haagen tage publikum igennem de tre mest populære urmærker i luksusklassen; Patek Philippe, Rolex og Audemars Piguet.

Han vil forklare, hvorfor netop de tre urmærker er så populære og hvad der ligger bag – ikke mindst det mekaniske værk. Desuden vil der være tid til at stille spørgsmål.

Klokken 19.00 er det så tid til at nyde en lækker bøf skåret fra oksemørbraden af Irsk græsfodret kødkvæg med passende garniture. Hertil skænkes Rosso Piceno “Gotico” i topårgangen 2015.

Kristian Haagen

Herefter serveres lækker dessertkage med Italiensk craftbeer fra Brewfist Italian Ales.

Kl. ca. 19.30 og frem vil der være mulighed for at få vurderet sit ur ved Kristian Haagen (dog max 1 ur pr. gæst)

“Sidste gang havde folk vidt forskellige ure med, og det behøver bestemt ikke at være Rolex eller Patek Philippe. Vi havde endda et par gæster, som havde nogle vilde Casio-ure fra 1970’erne med,” siger Mikele.

Prisen for foredrag, mad, vin, øl og en signeret bog fra Kristian Haagen; “Hashtags  Watches II”, er 695 kroner.

“Når det handler om livsstil, er der ofte mange events til kvinder her i byen. Derfor henvender den her aften sig primært til mænd, men kvinder er selvfølgelig velkommen,” afslutter Mikele.

Du kan finde mere info om arrangementet her.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Klitgård Ure og Richard. Kristian Haagen vil derfor også være til stede i de to butikker i følgende tidsrum:

kl. 10.00-11.00 hos Richard
kl. 11.30-12.30 hos Klitgård
kl. 14.30-15.30 hos Richard
kl. 16.00-17.00 hos Klitgård

Hvad: Ure, bøffer og vino
Hvor: San Giovanni, Vesterbro 46, 9000 Aalborg
Hvornår: Tirsdag den. 5 februar fra klokken 17.30.
Pris: 695 kr.

Spil er blevet en milliardindustri: Aalborg-virksomhed satser på gennembrud

Skrevet af: Simone Vestergaard
Foto fra spillet
Foto fra spillet

I vores nye portrætserie i 2019 går MigogAalborg tæt på iværksættere, der enten driver virksomhed i Aalborg eller er fra Aalborg og omegn.

Aalborg er en spirende iværksætterby, hvor ideer udvikles og nye firmaer skyder op.

Alene i første halvår i 2018 blev der i gennemsnit oprettet mere end 191 nye virksomheder hver eneste dag i Danmark.

Én af Aalborg nye virksomheder er Tunnel Vision Games, som udvikler computerspil til PC og konsoller.

Firmaet startede ud for fem et halvt år siden som et studieprojekt, og nu er de fire studiekammerater officielt blevet kollegaer, og dermed klar til at nå nye højder med deres firma.

Meget snart lancerer de deres første spil ’’Lightmatter’’.

”Firmaet havde sin start for fem år siden, som et studieprojekt, hvor vi udviklede en prototype, som vi lagde ud på nettet. Og efter kort tid fik spillet en masse opmærksomhed og downloads.

Til konferencen, Casual Connect i Amsterdam vandt vi en pris for mest innovative spil– og vi var blandt få, som var afsted med et studieprojekt.

Vi blev også nomineret til bedste Show Case ved Spilprisen i Danmark, og bedste Student Game ved Unity Awards. Alt dette var ligesom startskuddet for os,” fortæller CEO, Philip Hundevad Nymann, til MigogAalborg.

Udgiver snart deres første spil

De valgte herefter at vente hele to et halvt år på at videreudvikle spillet på grund af uddannelsen, da de godt vidste, at det ville blive et heltidsprojekt.

I stedet dygtiggjorde de sig og lavede andre småspil i mellemtiden.

På nuværende tidspunkt er de seks i firmaet – fire Founders, og to fuldtidsansatte. Og deres første spil er lige på trapperne.

“Lige nu er vi omkring et halvt år fra release af det færdige produkt, som vi har arbejdet med i mange år efterhånden.

Vi startede med at tro, at det ville tage ét år at færdiggøre, efter endt uddannelse, men det har taget længere tid.

Vi har haft svært ved at tage det fra et studieprojekt til et kommercielt niveau. Og vi har lavet det samme spil tre-fire gange med forskellige vinkler, før vi endte ud i det spil, vi alle var tilfredse med.

Det har været en lang proces, men vi glæder os til snart at sende det ud.” fortæller Philip.

Skyggerne dræber dig

Tunnel Vision Games’ første spil er et first-person puzzle game, hvor skygger dræber dig.

Det er lidt lige som legen ’jorden er giftig’– bare med skygger.

I spillet er man fanget i et laboratorium der er bygget i et bjerg, som eksperimenterer med en ny kilde inden for bæredygtig energi. Og her skal man bruge lateral tænkning til at løse gåder med lys og skygger.

Bosætter sig i det nye iværksætterhus

Da Tunnel Vision Games for to et halvt år startede, var de heldige at blive en del af AAUs start-up miljø, Inkubator. For et år siden lavede de en aftale med NOVI, sammen med to andre virksomheder fra Inkubatoren, om kontorpladser.

Men nu er deres behov ændret, og firmaet mangler ny energi. Derfor er de blandt mange spændende start ups, som flytter ind i Aalborgs nye store iværksætterhus GrowAAL.

“Mange af de virksomheder, der er hos NOVI, har eksisteret i mange år. Og på nuværende tidspunkt har vi brug for at være et sted, hvor vi er mere på niveau med de andre start-up virksomheder.

Vi er stadig grønne, og i løbet af det sidste år har vi fået rigtig meget godt med i bagagen fra NOVI, men vi glæder os til at placere os et sted, hvor vi ser os mere ligeværdige med andre virksomheder. Det bliver rigtig godt til os.” forklarer Philip.

Det nye iværksætterhus i byen

Kæmpe mulighed for at udvikle på firmaet

Tunnel Vision Games ser det nye iværksætterhus GrowALLsom en stor mulighed for at udvikle på firmaet.

“Vi ser frem til at komme tættere på byen og connecte med andre virksomheder, der er i samme båd som os,” afslutter Philip.