Butler fylder 47 år i Aalborg: Fejres i stor stil i helt frem til søndag

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

I 1971 åbnede den første Butler-butik i Algade 5, og i dag – præcis 47 år senere – rummer adressen hele tre butikskoncepter under samme kæde: Butler, Loftet og Richard.

I anledning af de 47 år vil der fra torsdag 1. november til søndag være 25% på udvalgte brands som blandt andre Han Kjøbenhavn, Mads Nørgaard, Ellesse og Levis.

Derudover vil der være særlige arrangementer, lækre drinks, flødeboller til de hurtige, 47% på udvalgte varer online og lodtrækning om fede præmier til alle – læs mere om fordelene her i artiklen.

Deltag i lodtrækning om fede præmier

Butikschef Karl Martin og de øvrige medarbejdere i Butler, Loftet og Richard har lavet en præmiepulje, der indeholder for 20.000 kr. fede præmier.

”Alle der kommer ind i butikken og handler torsdag til søndag er med i lodtrækningen.

Her skal man blot give sit navn og telefonnummer ved kassen for at være med,” fortæller Karl Martin og fortsætter:

”Vi trækker lod blandt alle deltagere på mandag, hvor man kan være heldig at vinde præmier fra blandt andre Acne Studios, Tiger of Sweden og Tommy Jeans.”

Ekstraordinære fødselsdagsarrangementer hele weekenden

Under fejringen af fødselsdagen kan man forvente en oplevelse udover det sædvanlige, når man handler i butikken.

Foruden de mange ekstraordinære tilbud, vil der være aktiviteter i hele huset i løbet af weekenden.

  • Torsdag er der gratis flødeboller fra Frellsen til de 47 første kunder i butikken.
  • Fredag er der Eton arrangement i Richard, hvor der er besøg af sælgeren fra Eton. Her er det muligt at bestille speciellavet sin egen skjorte med de helt rette mål. Derudover vil en bartender fra D’Wine bar sørge for gin tonics til alle.
  • Lørdag er der Tiger of Sweden arrangement i Butler, hvor der er besøg af sælgeren fra Tiger of Sweden. Her er det muligt at få speciellavet sit eget jakkesæt, mens man nyder et glas cava.

 

Derudover vil der fra torsdag til søndag være 47% på 47 udvalgte varer på www.butler-loftet.dk

”Det går meget op i tallet 47, og det er jo også for at gøre lidt sjov ud af det.

Ikke desto mindre har vi altså også ligget her på adressen i hele 47 år nu, og vi glæder os til at kunne fejre 50 års fødselsdag sammen med vores kunder, når den tid kommer,” siger Karl Martin.

En rejse tilbage til rødderne

Butler startede for 47 år siden op med et grundkoncept, der gik ud på, at butikken skulle rumme unikke brands – brands, som man ikke kunne få andre steder.

Butler, Loftet og Richard har gennemgået en stor udvikling, og er nu på vej tilbage til netop det udgangspunkt, som hele rejsen startede med.

”Vores 47-års fødselsdag er en fantastisk anledning til at invitere Aalborg indenfor, give folk noget igen som tak for 47 års støtte og ikke mindst for at vise butikken og dens forandringer frem,” siger Karl Martin og tilføjer:

”Vi er på rette vej mod at komme tilbage til de ”gamle tider”.

Det er alle de nye brands, vi har fået ind her i efteråret, blandt andet en indikation på.

Der er for eksempel tale om brands som Kenzo, Acne Studios, Oscar Jacobsen, Dundop, AMI Paris, som er noget lidt andet, end hvad vi før har arbejdet med.”

Nøje udvalgte high-end brands

På rejsen tilbage mod det grundlæggende koncept er mange brands blevet frasorteret for at skabe et mere unikt univers.

Kollektionerne er håndplukkede fra nogle af markedets største modehuse, og kyndige medarbejdere søger konstant efter trends blandt nye og anerkendte mærker.

Som Karl Martin selv fortæller, koster det en masse tid, planlægning og ture ud i verden, for at få de helt rette brands og kollektioner med hjem til Algade 5.

Butler, Loftet og Richard rummer i dag en masse unikke mærker, som man ikke kan købe hvor som helst. Du kan se en liste over butikkernes brands her

”Selvom vi i huset har rystet posen og fået mange nye internationale high-end brands ind denne sæson, så slutter rejsen ikke her.

Vi vil hele tiden holde øje med, hvad der sker internationalt, og hvad vi mener passer til vores butik og kunder i Aalborg, så der vil løbende komme nye brands til, som skiller sig ud – enten pga deres høje metervare kvalitet, eller et unikt udtryk.

Vi skal hele tiden udvikle os og tilpasse os til tiden, uden at gå på kompromis med at tingene skal være i orden,” slutter Karl Martin.

 

Ny ejendomsmægler i Aalborg: Jysk Mægler vil gøre boligsalget billigere for kunderne

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Fra venstre: Kenneth Laustsen og Mikkel Gullach
Fra venstre: Kenneth Laustsen og Mikkel Gullach

At sælge sit hjem er noget de fleste kun gør et fåtal af gange i livet, og det kan tilmed blive til en dyr fornøjelse, hvis man ønsker at skifte bopæl.

Jysk Mægler er en ny ejendomsmægler på boligmarkedet i Aalborg, som vil gøre op med de høje omkostninger, der kan være i forbindelse med salg af bolig.

Jysk Mægler er en online digital mægler, der tilpasser sin markedsføring efter hvert enkelt bolig – og ifølge mæglervirksomheden er det måden, du som sælger kan spare penge.

Støtter lokalforeninger

Jysk Mægler slog officielt dørene op d. 1 Maj, men ikke fysisk. Jysk Mægler er nemlig ikke en fysisk ejendomsmæglerbutik, men en online mægler, som du kan besøge via deres hjemmeside.

Idemanden bag firmaet er Kenneth Laustsen, der også er ejendomsmægler, og han styrer forretningen fra sit kontor på hjemmeadressen.

“Selvom Jysk Mægler ikke er en fysisk butik, så yder jeg samme service som en ejendomsmægler i en fysisk butik.

Jeg holder enten møder hjemme hos kunden, så de ikke skal bekymre sig om parkering eller børnepasning. Ellers er jeg fan af at afholde mine møder på Ulla T i Vestbyen,” fortæller Kenneth.

Udover Kenneth, er der allerede ansat endnu en ejendomsmægler, Mikkel Gullach, i virksomheden hos Jysk Mægler.

“Vi skal arbejde i forskellige områder, hvor vi hver især kender hvert hjørne i lokalområdet.

Jeg arbejder primært i Aalborg, Nørresundby og byerne omkring. Mikkel Gullach er ansvarlig for Svenstrup og omegn, som er hans spidskompetencer.”

Fra venstre: Mikkel Gullach, Kenneth Laustsen

Den nyoprettede mæglervirksomhed har en helt særlig vision; foruden at sælge boliger med den største kundetilfredshed, vil de også værne om det lokale ved at bakke lokalforeningerne op i de byer, hvor boligerne bliver solgt.

“Vi skal bygge det lokale samfund op. En mægler arbejder i lokalområdet, og man skal værne om sin arbejdsplads. Derfor bakker vi op om lokalforeningerne hver gang der bliver solgt en bolig.

Når jeg sælger en bolig i Aalborg, så bakker vi eksempelvis en sportsforening i området op med en pose penge,” fortæller Kenneth.

Tilpasser markedsføringen til den enkelte bolig

En ting ejendomsmæglervirksomheden differentierer sig på, er at al markedsføringen på boligerne, der er til salg, foregår digitalt, og det er der en helt særlig årsag til.

Ifølge Kenneth, så er flere af ejendomsmæglernes markedsføringspakker standardpakker. Det er én af de ting, som de gør anderledes ved Jysk Mægler.

“Et eksempel er, at hvis en lignende ejendom, som den jeg får til salg i samme område, blev solgt på 92 dage, så skal markedsføringen passe til den pågældende bolig og til de 92 dage. Ikke mindre dage og ikke over.

På den måde betaler sælgerne ikke mere end hvad der er nødvendigt,” forklarer Kenneth.

Fra venstre: Kenneth Laustsen og Mikkel Gullach

Der er store planer for fremtiden hos Jysk Mægler.

Kenneth går nemlig med drømmen om at åbne Jysk Mægler i hele Jylland. Både nord og syd for Limfjorden.

Der er allerede planer om nye mæglere i 2020 – og det fortsat uden en fysisk butik – men du kan besøge Jysk Mæglers hjemmeside her.

 

Oplev de sejeste superbiler: Cool Car Race slutter i Aalborg i år

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis du er til vilde biler som Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere dyre bilmærker, så er Cool Car Race noget for dig.

Cool Car Race begyndte i 2010 som et løb for velhavende erhvervsfolk, der gerne ville støtte børn med behov for en ekstra håndsrækning.

Det blev startet af Aalborg-virksomheden Coolshop med stifterne Jacob Risgaard og Mark Nielsen i front. I 2012 rykkede løbet ud af Flyvestation Aalborg og ud på de rigtige veje i stedet.

Aalborg bliver ikke forbigået i år

Siden har Cool Car Race været rundt i hele Danmark samt i mange udenlandske byer. Sidste år var dog frygteligt for bilentusiaster i Aalborg, som var vant til, at løbet de fleste år startede i den nordjyske hovedstad.

For her blev Aalborg helt forbigået på ruten. Men nu er vi tilbage til det normale. Ruten er netop i dag blevet offentliggjort, og det er fedt at se, at man slutter af på hjemmebanen i Aalborg.

Starter på Rådhuspladsen

Løbet køres fra 23-25 august. Det hele starter på selve Rådhuspladsen i København.

“Vi er glade for igen at slutte turen i Aalborg. For første gang bliver det muligt at se alle stop og følge turen real time på et kort.

Det er også værd at bemærke, at det er en ren Danmarks-Tour i år,” siger Jacob Risgaard til MigogAalborg.

Har samlet over 4 mio. kr. ind til velgørenhed

Cool Car Race har gennem årene samlet over fire mio. kr. ind til velgørenhed. Sidste år slog man rekorden og fik samlet over 1,5 mio. kr. ind, som blev doneret via Coolunite til syge børn.

Der er 40 superbiler med i løbet som stort set alle har to kørere med. Så handler det om at få samlet så mange penge ind via netværk, sociale medier og forskellige stunts langs ruten.

Vi kan i hvert fald godt skrive under på, at vi glæder os til at se nogle af verdens fedeste biler komme rullende ind i Aalborgs gader, hvor de højest sandsynligt slutter nede ved Havnefronten.

Du kan tjekke ruten og årets løb ud her

Bliver vildt og vådt: Aalborgs store vandfestival Waater vender retur

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det var en sprøjtende succes, da Waater Festival sidste år fik premiere i Østre Havn.

I august måned fik Aalborg sin allerførste vandfestival, og efter en næsten ulidelig varm sommer kunne timingen vist ikke have været bedre.

Mod alle odds formåede Waater alligevel at ramme ind i de to dage på sommeren, hvor vandet flød fra oven.

Dette afskrækkede heldigvis ikke aalborgenserne fra at springe ombord, så festivalen alligevel fik den bedste start, de kunne forestille sig.

Derfor vender Waater selvfølgelig også tilbage i år. Denne gang den sidste weekend i august, 31. august – 1. september.

Igen i år kan erfarne og uerfarne vandhunde prøve kræfter med almindelige og ualmindelige vandaktiviteter i både sikre og trygge rammer.

Festivalen byder på alt fra et spring på Danmarks største Waater Blob, leg med SUP boards, mega SUP board, flydende trampolin, dyk på land, ture i kanoer og kajakker, adgang til Kabelparken og GoBoats – og meget, meget mere.

Igen i år er alle aktiviteter helt gratis. 

Over overfladen vil der ose af ægte festivalstemning og kunne købes måde mad, is og kølige drikke.

Programmet vil blive offentliggjort løbende, men allerede nu står det klart, at årets festival bliver endnu større og vildere end den sidste.

Et vådt og vildt firmarrangement

Udover at underholde festivalens publikum med de mange vandaktiviteter, har Waater også gjort en aktiv indsats for at få inkluderet byens virksomheder og de ansatte, der er friske på en van(d)vittig oplevelse, og samtidig opnå en stor og anderledes eksponering under festivalen.

Dette sker primært i festivalens hovedkonkurrence, hvor tilmeldte virksomheder dyster mod hinanden på den store, oppustelige luftpude.

Waater ønsker nemlig også at festivalen skal være et oplagt firmaarrangement, hvor lokale virksomheder kan konkurrere mod andre, imens flere tusinde publikummer kigger på.

”For det første er aktiviteten enormt sjov i sig selv, hvor man som kollegaer kan være sammen på en helt anderledes måde, end hvis man fx går ud og tager et spil bowling,” forklarer Nichlas Tougaard, som til dagligt er Partner og kreativ Direktør i reklamebureauet Det nye Sort – og derudover idémanden bag Waater.

”Som deltagere i konkurrencen har man både mulighed for at lege med udklædning og gadgets – mens man samtidigt eksponerer virksomheden og dens image på en helt ny måde.”

Bliv eksponeret på en anderledes måde

A. Enggaard og Handelsbanken har allerede skrevet sig på deltagerlisten, hvoraf op til 9 ansatte kan danne et hold.

Tre af de 9 får lov at vise sine talenter på Blobben, der bedømmes ud fra henholdsvis flotteste udklædning, bedste moves, højden på springet og den vildeste landing i vandet.

“Mens virksomheder får lov at slå sig løs, så kan publikummerne jo samtidigt få lov at opleve virksomhederne i helt andre roller, end de er vant til at se dem i.

Man bliver knyttet sammen med en positiv oplevelse, og der ligger nogle rigtig gode værdier i at turde være med i noget anderledes og vise sig fra en sjovere side, end man måske normalt forbinder bankdirektører eller revisorer med.

Og så er man jo også bare med til at støtte op om et sjovt og lokalt arrangement,” forklarer Nichlas.

Den store Blob-konkurrence finder sted på festivalens åbningsdag og har plads til 10 deltagende virksomheder.

Så kunne du og din virksomhed tænke sig at tage del i festlighederne, så læs mere eller tilmeld jer lige her.