Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kagehimlen: Butikskæde lancerer bland-selv-kage

Af Ane Johanne Damgaard

Er du typen, der bare ikke kan beslutte dig for, hvilken kage du skal vælge, når du er ved bageren? Eller kan du aldrig blive enig med dine kaffeslabberas-makkere om, hvad for en kage I skal have til kaffen?

Så kommer 7-Elevens nye geniale koncept “Mini Mums” nok som kaldet.

De har netop lanceret 14 bittesmå kager, der alle kan noget helt forskelligt.

Ideen med konceptet er nemlig, at der skal være noget til enhver kagetype, til enhver lejlighed og ethvert tidspunkt på dagen – og at man samtidig kan smage noget forskelligt og ikke behøver at nøjes.

Derfor kan du finde alt fra klassiske hindbærsnitter og kokostoppe til donuts og spandauere – alle har de det tilfælles, at de er i miniformat.

Til morgen-, eftermiddags-, og aftenkaffen

Hvis du er en af dem, der gerne tager en bid af hver kage for at smage så meget som muligt, kan du få lidt godt fra hele kagehimlen.

“Med vores nye koncept får man bland-selv-slik i kageformat. Vi vil gerne tænke lidt alternativt, mens vi kan tilbyde en lavere pris og give folk muligheden for at vælge ud fra personlige præferencer,” forklarer Heine Jeppesen, der er kategorichef i 7-Elevens innovationsafdeling.

Social dining er det helt store lige nu. Og med det her koncept, kan I altså line kagerne op på stribe på og så smage lidt af hvert.

Du får 1 stk for 10 kr. Men du kan nemt benytte dig af 7-Elevens tilbud på 5 stk. for 40 kr. For at ondulere fem af de små lækkerheder – det er altså ingen sag.

Kagehimlen: Butikskæde lancerer bland-selv-kage

Nogle af kagerne er blot en hapser og ryger lige så let som ingenting ned i en enkelt bid. Mens andre er lidt større og passer perfekt som et supplement til morgenbrødet eller som to-go-kage til kaffen.

Kagerne er nemlig inddelt i forskellige kategorier, så der både er noget til morgenkaffen, eftermiddagskaffen og aftenkaffen. Og så har 7-Eleven sigtet efter at tilbyde noget til hele deres publikum.

“Hvis man er en hel familie afsted, kan alle få deres yndlingskage uden at skulle gå på kompromis,” fortæller Heine Jeppesen.

Der er nemlig både tre forskellige donut-varianter, tre morgenkager, fem kageklassikere og tre mere innovative kager i form af bælgkonfekt, der er en plantebaseret hapser på kikærter og eclairs, der er en aflang vandbakkelse fyldt med creme .

Design din egen kagetapas

Det er perfekt delemad, og man kan nemt designe den hyggeligste kagetapas.

Det gjorde vi selvfølgelig her på redaktionen. Og på trods af, at vi havde anskaffet alle 14 varianter, fik de hurtigt ben at gå på, da vi nemt kunne fordele dem efter vores forskellige præferencer.

Kagerne smagte allesammen friskt og lækkert – og det skar på ingen måder igennem, at det er bake-off.

Der var godt med creme i deres eclairs. Hindbærsnitten havde fået et lækkert lag hindbærmarmelade, der rent faktisk smagte af hindbær. Wienerbrødet faldt i flager, ligesom det bør. Og donuttene var lige så snaskede, som man håber på.

Hvis du skal have gæster, er det en god ide at få skaffet en ordentlig badulje, da kagerne stiller den lille sult i bogstaveligste forstand.

Men ellers er 7-Eleven som altid oplagt til en to-go eller pendlersnack – og her er størrelsen på kagerne altså spot on til at tage med sig på farten.

Del artikel

Andre læser også