Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny butik i Danmarksgade: Fejrer åbningen med bobler, snacks og gode tilbud

Af Nathalia Hentze Nielsen

Foråret er ved at gøre sit indpas, og det betyder friske nyheder hos Aalborgs nye vintage-inspirerede tøjbutik – både i form af nye varer på hylderne og en fejring af butikken.

Butik Aleta har været åben i lidt over to måneder nu på Danmarksgade 35B, men den helt store åbningsfest har ladet vente på sig. Indtil nu.

lørdag den 19. marts fra kl. 10.00 til 15.00, slår indehaver Frida Andersen dørene op til en forårsfejring, hvor der vil være 15 % på alle varer og 30 % på udvalgte varer. Herudover er der forfriskninger i form af bobler og snacks.

Jeg havde lovet en ordentlig fejring, når tiden var ret, og den tid er nu kommet!” skriver hun på Facebook.

Ny butik i Danmarksgade: Fejrer åbningen med bobler, snacks og gode tilbud

Ny butik i Danmarksgade: Fejrer åbningen med bobler, snacks og gode tilbud
Indehaver Frida Andersen

Bæredygtigt fokus

Med tøj i vintage inspirerede silhuetter, der ikke lægger sig op af trends – samt masser af farver – er Butik Aletas tøjunivers et som alle kan være med på uanset alder. Især hvis man også ønsker at være en bevidst forbruger.

Butikkens primære mærke King Lou blander nemlig vintage stil med bæredygtig og etisk produktion, mens det spanske mærke SKFK f.eks. går meget op i at minimere CO2 udslip. Fælles for begge mærker er deres smukke og feminine tøjudvalg.

Bæredygtighed betyder meget for den nye butiksejer, som hun understregede, da vi interviewede hende i december.

“Jeg fortsætter med nogle af de samme mærker, der er hos Sarahs (læs: Sarahs Saloner, den tidligere butik) nu, men jeg vil øge fokusset på bæredygtighed og etik således, at alt det tøj jeg forhandler vil have bæredygtige tiltag.

Det er især i form af produktion og materialer, hvor jeg både går op i, at materialerne f.eks. er genbrugte, at vandforbrug minimeres, og at tøjet er produceret under ordentlige forhold,” forklarede Frida dengang.

Du kan følge med i Butik Aletas univers på Facebook og Instagram.

Hvad: Forårsfejring
Hvor: Danmarksgade 35B
Hvornår: Lørdag den 19. marts, kl. 10.00-15.00