Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød Buster og Joey Moe: Kom til eksklusiv visning af den nye Buster-film i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
FOTO: NORDISK FILM (BUSTER)
FOTO: NORDISK FILM (BUSTER)

Helt tilbage i 1984 var der premiere på filmatiseringen af Bjarne Reuters “Busters Verden”, som instruktør Bille August formåede at gøre til en vaskeægte filmklassiker i Danmark.

Familiefilmen om den fantasifulde dreng Buster Oregon Mortensen, der er søn af en arbejdsløs tryllekunstner og sønnesøn af en berømt kanonkonge, gik rent ind blandt både børn og voksne.

I år kan vi se frem til, at den populære børnebog bliver filmatiseret i en helt ny filmversion med titlen Buster Oregon Mortensen.

Filmen havde premiere over landet den 17. juni, men har familien endnu ikke haft mulighed for at se den nye film, har vi fundet en oplagt mulighed i næste uge.

Mød skuespillerne og se filmen i City Syd

Tirsdag den 29. juni kl. 13.30 (filmen starter kl. 14.00) kan du nemlig opleve filmen i Nordisk Film Biografer City Syd og oven i hatten har du mulighed for at møde tre markante karakterer fra filmen.

Det er nemlig ingen ringere end Buster (Manfred Weber), Ingeborg (Kerstin Jannerup Gjesing) og Joey Moe (kunstneren bag filmens titelsang), som kommer på besøg i udvalgte biografer over hele landet – og altså også her i Aalborg.

Det handler ‘Buster Oregon Mortensen’ om

Familiefilmen ‘Buster Oregon Mortensen’ handler om Bjarne Reuters legendariske og udødelige historie om den ukuelige anti-helt Buster.

Buster Oregon Mortensen er en 11-årig dreng, der er fuld af kærlighed til livet og sine omgivelser. En ukuelig optimist, der nok ved at livet kan være hårdt, men blandt andet ved hjælp af trylleri og kærlighed går det nok!

Han hjælper sin haltende lillesøster, sin far og sin mor og ikke mindst sin gamle ven Hr. Larsen, der også er en ”magiens mester”. Det har de to til fælles! Buster går i en helt normal folkeskole, hvor han ved enhver given lejlighed underholder den ret ligeglade klasse med trylleshows.

I denne sommerferie får han chancen for at vise hele byen, hvad han kan på byens talentshow. Men Buster har mange jern i ilden, han er blevet forelsket i Joanna, hans bedste ven Hr. Larsens tilstand forværres, og hans familie har også brug for ham.

Igen er det troen, håbet og kærligheden, der sejrer. Sådan er det nemlig i Buster Oregon Mortensens Verden.

Hvad: Oplev Buster og mød skuespillerne
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: Tirsdag den. 29. juni fra kl. 13.30

Du finder billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også