Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du med bussen i dag?: Sådan er ændringerne

Af Stine Kjølby Christensen

Aalborg Karneval er en af årets mest festlige begivenheder, der tiltrækker tusindvis af mennesker til byen hvert år.

Med så mange mennesker samlet i byen, er det nødvendigt at ændre visse busruter og planlægge alternative kørselsmønstre for at sikre en glat transport for alle festivaldeltagere.

Her er de midlertidige ændringer i busruterne, der vil være gældende lørdag den 27. maj 2023 i tidsrummet fra kl. 8.30 til 24.00.

Det skal du være opmærksom på

Regionale ruter: For regionale ruter, der kører fra eller mod syd, vil der være normal drift uden ændringer.

Ruter fra/mod nord: For ruter, der normalt kører fra eller mod nord, vil der være følgende ændringer i kørslen i tidsrummet fra kl. 8.30 til 24.00:

  • Ruter mod nordøst vil fortsætte ad den normale rute uden ændringer.
  • Ruter mod nordvest vil køre fra Sundsholmen til Hjørringvej og derefter dreje til højre ad Sankt Peders Gade, Tinghusgade og Garvergade. Herefter vil de dreje til venstre ved Kirkegade og fortsætte ad Thistedvej og den normale rute mod nord. Dette vil gælde i begge retninger.

Der vil være midlertidige stoppesteder i Aalborg på Østre Alle ved Hadsundvej på begge sider og på Østre Alle ved Sohngårdsholmsvej i retning fra eller mod terminalen.

Nørresundby stoppesteder nedlægges i perioden fra kl. 12.00 til 24.00 ved Føtex indgangen og på Vesterbrogade i begge retninger.

Natbusser vil fortsætte med normal drift uden ændringer, og der vil blive samlet op og sat af ved alle stoppesteder undervejs som sædvanligt.

Du kan se ændringerne for de enkelte ruter lige her.

Del artikel

Andre læser også