Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetter revet væk: Burhan G laver ekstra julekoncert i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Tror du vi ka’ finde tilbage til magien?” skrev Burhan G i 2017 som starten på titelmelodien til den populære julekalender ’Tinkas Juleeventyr’, og den rammende tekst er bestemt stadig aktuel.

Som opfølger til julekalendersuccesen, udgav han i 2019 sit eget julealbum ‘Et barn af jul’, hvor han på fineste vis fortolker danske juleklassikere.

I år laver Burhan G et unikt live-juleshow udvalgte steder i Danmark.

Det er 17. december, at popsnedkeren lægger vejen forbi Musikkens Hus i Aalborg. Billetterne til showet er blevet revet væk, og derfor har man nu fået stablet en ekstrakoncert på benene – samme dag, men klokken 16.00 om eftermiddagen.

Unikt juleshow i vente

I mere end tyve år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows.

Med et stort symfoniorkester finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer danskerne ind i varmen:

“Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik.

Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både ’Tinka’ og en masse andre af mine yndlingsjulesange til koncerterne.

Og det gør det kun endnu større, at det bliver med det fantastiske Danmarks Underholdningsorkester.”

Det gennemførte juleshow, som i 2019 solgte over 15.000 billetter, er kun blevet afviklet en enkelt gang, og er ellers blevet afbrudt af corona-restriktionerne.

I julen 2023 starter Burhan G julefesten i dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester, hvor du kan glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hit-singler – alt sammen musik vi alle kan synge med på.

Billetinfo lige her

Del artikel

Andre læser også