Burgere, bajere og snacks: Kom med til Aalborgs største Super Bowl-event

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt.

I Danmarks største sportsby – Aalborg, hvis nogen skulle være i tvivl – finder sporten også stigende opbakning.

Du behøver ikke tage hele vejen til Guds eget land for at få den helt rette stemning, for du kan kan komme med til et brag af et Super Bowl-event her i Aalborg.

John Bull Pub og MigogAalborg inviterer nemlig alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og popcorn i bedste amerikanske stil.

Fadøl, burgere og quiz undervejs

Det finder naturligvis sted på John Bull Pub, og vi sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finalekampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 20.00, og fortsætter helt ind til den lyse morgen.

I løbet af arrangementet vil der blive serveret lækre burgere fra Grillen Burgerbar, og du får også en dejlig kold Budweiser med i prisen.

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows. I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, er det helt tilladt …

Men underholdningen stopper bestemt ikke der på John Bull Pub.

I løbet af aftenen vil der nemlig blive afholdt en quiz, hvor der kæmpes om fede præmier. I krogene nævnes Thomas Enevoldsen som quizmaster, men det er endnu ikke bekræftet …

Derudover vil der være popcorn, forskellige snacks og billige øl til at løfte stemningen.

Alle disse herlighederne kan du få for kun 99 kr. (ekskl. billetgebyr på 15 kr.), som både inkluderer hele showet, en lækker burgermenu fra Grillen Burgerbar, en gratis øl, quiz med fede præmier og masser af snacks.

Der er meget begrænsede pladser.

Tilmelding er nødvendig, og det foregår via dette link. (Sidste frist for tilmelding er torsdag den 30. januar)

Det kan du se frem til

  • Super Bowl LIVE – inkl. optakt, show og finalekamp
  • Lækker burgermenu fra Grillen Burgerbar
  • Et stk Budweiser
  • Legendarisk quiz med fede præmier
  • Masser af lækre snacks og ekstra god pris på drikkevarer hele natten (Fadøl 40 kr, 6 x Budweiser til 100 kr.)

Alt dette for kun 99 kr. (ekskl. billetgebyr på 15 kr.) Du tilmelder dig lige her.

Hvad: Super Bowl på John Bull Pub
Hvor: Østerågade 20, 9000 Aalborg
Hvornår: Søndag den 2. februar kl. 20:00 – mandag den 3. februar kl. 06:00

Bølge af knivstikkerier fortsætter: Intensiv patruljering er nu iværksat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af også denne sag, og det førte til, at der i nat blev anholdt en 16-årig ung mand for knivstikkeriet, der tidligere i dag, kl. 11.30, er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Det skriver Nordjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi understreger, at politiets efterforskning er meget bred, og det betyder, at det indgår i efterforskernes opklaringsarbejde, at der kan være en sammenhæng mellem de nu tre tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Anders Uhrskov kan dog ikke af hensynet til sagens videre efterforskning kommentere præcist på sammenhængen mellem sagerne.

”Men jeg kan sige så meget, at der er tale om uoverensstemmelser internt imellem nogle unge mennesker, der udvikler sig og eskalerer,” siger vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag understreger, at den almindelige borger ikke skal frygte at gå på gaden i Aalborg eller andre steder i politikredsen.

”Det er intet i vores efterforskning, som tyder på, at borgerne skal frygte at blive involveret i det her. Det er en klar intern uenighed.”

Skruer op for patruljering

Ud over den massive efterforskning af alle tre sager så har Nordjyllands Politi indledt en intensiv såkaldt tryghedsskabende patruljering i og omkring Aalborg.

”Vi har skruet op for patruljetrykket, så man vil se en hel del mere politi i især Aalborg end normalt. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” fastslår vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der skete også i denne uge et fjerde tilfælde af knivstikker i Klarup – men det er politiets klare opfattelse, at der her er tale om en isoleret hændelse, der ikke har relation til de øvrige tre tilfælde.

Helt genialt: Nu kan du få en Joe Exotic is i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, vi har kunnet samles om i corona-nedlukningen, er det den helt vanvittige historie om Joe Exotic, Carole Baskin, de eksotiske dyr og alle de andre excentriske og mystiske bifigurer i Netflix’s Tiger King.

Dokumentarserien er en af de mest populære serier på Netflix nogensinde, og internettet er svømmet over med konspirationsteorier, memes og vilde historier om det helt obskure univers.

Og nu er selveste Joe Exotic kommet til Aalborg. Eller næsten da.

Smagen af Joe Exotic vækker begejstring

Café Salt i Vestre Fjordpark har nemlig omdøbt deres Solero Exotic til Joe Exotic – til ære for den excentriske hovedperson i dokumentaren.

Og dømt ud fra både udseende og smag passer is-varianten faktisk aldeles fremragende til Joe Exotic aka. Tiger King. For det første er isen tigerstribet, og så har den smag af vanilje og eksotisk frugtsorbet – lige i Joe’s ånd.

Men når du bestiller en kugle Joe Exotic, får du også et par bevingede ord med på vejen.

Ejer Katerina Komselis har nemlig fået personalet til at råbe “Carol Baskin, that god damn bitch down in Florida!”, som Joe Exotic udbryder ofte i Netflix-hittet.

Lækkert is hver eneste dag resten af sommeren

De gode nyheder i Café Salt stopper ikke der.

De har nemlig meldt ud, at de har åbent hver eneste dag hele sommeren, og det på trods af manglende vand i bassinet.

Det er Aalborg Kommune, der tøver med at fylde vandet op, da de frygter store menneskemængder, som det vil tiltrække.

MigogAalborg følger naturligvis sagen og melder ud lige så snart, der er nyt.

Indtil da kan vi glæde os over fuldstændig fremragende vejr i pinsen, hvor DMI lover op mod 25 grader både i dag og i morgen. Helt perfekt vejr til en Joe Exotic med ekstra guf.

Du finder Joe Exotic og Café Salt i Vestre Fjordpark.

Azzurra runder et skarpt hjørne: Fejres med gratis kaffe to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du gratis fornøjelser? Elsker du god kaffe?

Så har vi en god nyhed til dig.

Azzurra er kendt og elsket af mange nordjyder, og i år kan de fejre hele 30 års-jubilæum her i byen.

Det fejrer de med en række tiltag i løbet af året, og det kan allerede komme dig tilgode på mandag, den 1. juni.

Gratis kaffe til folket

De første 300 mennesker, der kigger forbi restauranten på Jens Bangsgade 15 på mandag, kan nemlig få en helt gratis coffee to-go fra den italienske restaurant lækre espresso-maskine.

“Vi mener selv, at vi kan tilbyde noget af det bedste kaffe i Aalborg, og I skal være velkomne til at komme forbi og bedømme det selv,” skriver de blandt andet på Facebook.

Mandag er jo 2. pinsedag, og det betyder også specielle åbningstider. Du kan derfor hente din gratis kop kaffe fra klokken 17.00 – 21.00 på mandag.

Vejret bliver fuldstændig fremragende på mandag med 25 grader, så det ligner en oplagt mulighed for at tage en lækker kop kaffe med ud i aftensolen – eller tage den med, når du har spist lidt lækkert i restauranten.

Hvad: Gratis kaffe to-go
Hvor: Azzurra, Jens Bangsgade 15.
Hvornår: Mandag d. 1. juni kl. 17-21