Burger Shack-kæden fylder fire år: Fejrer det med en menu for en halvtredser

Skrevet af: Michael Qureshi

For fire år siden åbnede den første restaurant i Frederiksgade i Aarhus – en lille hyggelig Shack med kig direkte ind i køkkenet og til den store grill, hvor flere end 1 million flammegrillede burgere er blevet til gennem årene.

Det er siden gået stærkt – og ikke mindst det sidste års tid.

I dag tæller Burger Shack-kæden hele 15 restauranter fordelt ikke kun i Jylland, men også på Fyn og siden sidste sommer også i København, hvor burger-scenen altid har været præget af hård konkurrence.

6 stjerner i to store medier

Burger Shack’s indtog i Carlsberg Byen gik da heller ikke ubemærket hen.

De fik både en 6-stjernet anmeldelse i Jyllands Posten og 6 hjerter fra Politiken.

Nu er det tid til at fejre fødselsdagen i Burger Shack-kæden heriblandt den i Østerågade på Nytorv i Aalborg. Det sker på mandag d. 24. februar, hvor man hele dagen kan få en Shack Burger Menu for kun 50 kr.

Menuen består af deres signatur-burger Shack Burger med en bøf sammensat af kød fra 3 prisvindende gårde, økologisk salat, tomat og løg i en lækker smørbagt bolle med det karakteristiske “The Shack”-brændemærke.

Dertil fritter af danske kartofler med friske krydderurter og hjemmerørt dip, og så naturligvis en sodavand.

Kæden oplyser, at man denne dag ikke kan forudbestille online eller på telefon.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

BEYOND BURGER 💥 Har du prøvet plantebøffen som smager ligesom oksebøf? 🌿 Prøv vores BEYOND BURGER; flammegrillet plantebøf, cheddar ost, økologisk frisk tomat, løg og salat, samt lun burgerbolle #burgershack

Et opslag delt af Burger Shack (@burgershack.dk) den

Bæredygtighed i fokus

For Burger Shack er ikke kun pris og smag vigtig, men også tilgangen til at servere Danmarks bedste burger.

“For os betyder især bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi rigtig meget.

Det håber vi også gæsterne bemærker, når de træder ind ad døren hos os, og når de sætter tænderne i vores burger,” fortæller direktør Christoffer No, og fortsætter:

“Det er vigtigt for os, at råvarerne er af ordentlig kvalitet. At køerne, har levet under ordentlige forhold, at råvarerne så vidt muligt er økologiske, og ikke mindst, at vi forholder os til, at den energi vi forbruger, og affald vi genererer også er bæredygtigt.”

I Aalborg åbnede Burger Shack 1. januar 2018, hvor de stod klar til at tage imod burgerfrådende aalborgensere efter nytårsfesten.

Her i byen har de også fået godt fodfæste, og blev i 2018 blandt andet kåret til Byens Bedste Burger til AALBORG AWARDS.

Glad for opbakning i Aalborg

“Vi er rigtig glade for den opbakning vi hver eneste dag mærker i Aalborg,” siger Christoffer No fra Burger Shack.

Hvad: Burger Shack 4 års fødselsdag
Hvor: Østerågade 18a
Hvornår: Mandag d. 24. februar kl. 11-21