Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger King vil åbne i Nørresundby: Aalborg Kommune frygter trafikkaos

Af Redaktionen
Foto: PR Burger King
Foto: PR Burger King

Der kan være en stor fastfood-krig på trapperne i Nørresundby.

Hidtil har McDonalds haft kronede dage med deres placering på den meget trafikerede Forbindelsesvej og Hjørringvej, men nu kan der komme hård konkurrence.

Burger King har nemlig anmodet Aalborg Kommune at få lov til at etablere sig lige over for McDonalds modsat deres Drive In indkørsel, hvor Burger King så vil have udkørsel på Hjørringvej.

Det skriver Nordjyske lørdag.

Ligger for tæt på krydset

Men det bliver svært at få tilladelse til at åbne der ifølge Rådmand for By- og Landskabsforvaltning, Hans Henrik Henriksen.

“Vi har en henvendelse på, at de gerne vil etablere sig der, men det er sådan set ikke længere end, at vi har en trafikal udfordring, for de vil gerne have en udkørsel ud mod Hjørringvej.

Den vil komme til at ligge for tæt på krydset, og der er også et helleanlæg der,” siger by og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen til Nordjyske.

Blot 100 meter derfra ligger i øvrigt en af Aalborg-områdets mest populære Take Away-steder.

Grillbaren Jin Shing har i årtier været kendt for især deres burgere og burgerdressing, så det lille område vil uden tvivl blive burger-himlen for unge og børnefamilier.

Skråt over for har SushiMania også etableret sig som et populært take away sted på sushi-delen, og der er ingen tvivl om at lige præcis den placering er attraktiv, fordi der kommer mange fra oplandet på Hjørringvej- og Forbindelsesvej.

Del artikel