Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsfest: Stor burgerkæde indtager Aalborg med 200 gratis burgere

Af Emil Kjær Jørgensen

Lokalerne til den nye The Burger Concept i Aalborg står snart klar til åbningen d. 17. maj kl. 11.00.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Burgerkæden åbner i Østerågade 3, i det gamle Vaca.

Og forventningerne til restauranten er høje hos brødre duoen, som sælger deres burger og fries fra 49 kr. For brødrene er det nemlig vigtigt, at holde priserne på det niveau, hvor alle kan være med.

“Aalborg er en vigtig milepæl for os. Ikke mindst fordi at det er den første restaurant vi åbner i Nordjylland” Fortæller Simon Franck, som sammen med sin storebror Morten Franck, driver The Burger Concept.

Han fortæller også at forventningerne til restauranten er stor.

“Det er klart, at vores forventninger og ambitioner til restauranten i Aalborg er høje. Det er en by med en masse studerende og med en attraktiv placering tæt på gågaden” fortæller Simon Franck.

Lover 200 gratis burgere til de 200 første gæster

“Det vi glæder os mest til er, når vi skal uddele 200 gratis burgere til de 200 første gæster” fortæller Simon Franck, som lover et brag af en åbningsfest, når dørene til den nye restaurant slår dørene op d. 17 maj kl. 11.00.

Udover 200 gratis burgere, så lover burger-brødrene også, at der bliver uddelt smagsprøver fra hele menukortet hele dagen, der vil være en DJ, der vil være mulighed for at vinde præmier fra menukortet og meget mere.

“Vi plejer at sige, at hos os kan du få det hele til det halve. Her tænker vi alt lige fra kvaliteten af vores mad til indretningen af vores restauranter. Det overrasker mange, hvor meget man egentlig får for pengene, når man besøger os” fortæller brødrene, som ofte bliver rost for indretningen af deres restauranter, hvor flere gæster ofte spørger efter hvor interiøret i restauranten er fra.

Vil sprede konceptet til hele Danmarkskortet

Udover åbningen i Aalborg, har brødrene store planer på tegnebrættet for 2021. De forventer nemlig at åbne 10 restauranter i alt i 2021, hvor placeringen i Aalborg er en af dem. “Der er efterspørgsel efter vores koncept!

Det kan vi bl.a. se på vores sociale medier, hvor flere af vores følgere spørg efter, hvornår vi åbner en restaurant i nærheden af dem” fortæller Simon Franck, som løfter sløret for, hvor og hvornår de næste restauranter åbner.

“Udover restauranten i Aalborg, så åbner der også en restaurant i Hjørring og i Viby til sommer”

“Vi plejer at sige, at vi enten er skide geniale eller naive. Det kan kun fremtiden vise” griner brødrene.

Med en attraktiv placering i flere af Danmarks centre, er konceptet siden sin begyndelse i Egå blevet taget rigtig godt i mod, og brødrene forventer også at åbne 8 restauranter mere inden udgangen af 2021.

 

Del artikel

Andre læser også