Burger BOOM har indtaget Aalborg: Bedre start her end i Aarhus

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det har været nogle vilde år for burgerbranchen i byen.

Det ene burgerkoncept skyder op efter det andet, og blot inden for det seneste år har hele tre nye burgerbarer set dagens lys i Aalborg.

Men måske er der i virkeligheden blot tale om et fredeligt naboskab fremfor en fjendtlig konkurrence. I hvert fald ser det ud til, at alle kæderne – med hver sin differentiering – hver især har fået lov at finde sin plads i byen.

Heriblandt den populære kæde Burger BOOM, som d. 22. december slog dørene op til lokalerne på Vesterbro.

Overvældende åbning i Aalborg

Kæden havde tidligere på året åbnet deres første restaurant i Aarhus, og selvom århusianerne tog godt imod konceptet, så har modtagelsen af kæden været endnu mere overvældende i Aalborg.

Det fortæller Joakim Nielsen, som er manager hos Burger BOOM.

”Det var en satsning at åbne i Aalborg, da der jo i forvejen findes rigtig mange burgersteder. Vi åbnede lige op til jul, og det var bestemt ikke burgervejr – men folk var interesserede, og åbningen gik over alt forventning,” fortæller Joakim.

”Vi kan ikke ‘mærke’ de andre burgersteder, og det er meget positivt. Der er plads til os, og det er vi virkelig glade for.”

Den gode modtagelse har givet Burger BOOM endnu mere blod på tanden, så inden længe åbner kæden deres tredje restaurant – denne gang i Randers.

Kvalitet uden skyhøje priser

På Burger BOOM’s menukort finder man fire forskellige udgaver af den ultimative burger: Boomburgeren, hamburgeren, cheeseburgeren og kyllingeburgeren. Især til sidstnævnte har forventningerne været høje.

Chickenburgeren er nemlig tidigere blevet kåret som Aarhus’ bedste af bymediet Aarhus Update. Generelt er prisniveauet hos Burger BOOM ufatteligt billigt; f.eks. kan man hver mandag-fredag få en frokostmenu til kun 65 kr.

”Kontrasten mellem kvalitet og pris finder man ikke magen til andre steder. Det burde i virkeligheden slet ikke være muligt,” siger Joakim med en grin.

”Vores hovedfokus er på vores kød, som er fra fritgående skovkvæg i Mols Bjerge. Den eneste grund til, at vi ikke må kalde det økologisk, er fordi marken ved siden af vores er sprøjtet.

Til gengæld er alle vores grøntsager økologiske, og størstedelen af vores dressinger er hjemmelavede,” fortæller Joakim.

Noget, som Burger BOOM nok også har vundet aalborgensernes hjerte ved, er de mange dressinger til fri afbenyttelse – uden en merpris.

Dressinger, som i den grad kan få dine smagsløg til at synge, når de mødes i en synergi med Boom’s uimodståelige fritter.

”Vores erfaring siger os, at folk helst vil have det, de kender; men vi vil også gerne være innovative og tænke ud af boksen, så foruden de almindelige fritter har vi også sweet potato fries og cheese fries med hjemmelavet ostesovs på menuen.” siger Joakim.

Aalborgenserne er sultne efter mere

Hele burgerbranchens udvikling er i den grad kommet som et lyn fra en skyfri himmel. For blot fem år siden var det nærmeste, vi kom en god burger nok den nostalgiske caféburger i et ciabattabrød eller en tør bolle med bøf fra frost hos den lokale grillbar.

”Burgeren er blevet en hel genre for sig selv, og for fem år siden var det her koncept helt utænkeligt. I dag vil folk have noget lækkert med slagkraft i, og vi har alle vores bud på, hvordan den perfekte burger skal se ud,” forklarer Joakim og slutter:

”Heldigvis ser det ud som om at aalborgenserne stadig er sultne efter mere, så vi fortsætter selvfølgelig bare med at arbejde videre på hele tiden at optimere vores egen forretning og blive endnu bedre, end vi var i går.

Så kan det i hvert fald ikke gå helt galt.”

Bestil din mad nemt og billigt

Er du også blevet burgersulten efter at have læst denne artikel, så husk at du nemt og hurtigt kan bestille din mad via vores Spiseguide – og at du i denne måneds ClubAalborg og ClubAalborg Studie tilmed får hele 15% rabat, når du tager på burgershopping hos Burger BOOM.

Find fordelen i din Goodiepack eller se hvordan du tilmelder dig her.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.