Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi har testet: Burgerbar er klar med ny planteburger

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Burger Boom har flere år i træk vundet Byens Bedste Burger til Aalborg Awards. Og det er der altså en grund til.

Aalborgenserne ELSKER de greasy og Den holdning tilslutter vi på redaktionen også i den grad.

Burger Boom har især fokus på kødet i burgeren, der stammer fra løsgående skovkvæg. Bøfferne er kendt for at være både saftige og fyldt med den dejligste grillsmag.

Men nu er burgerbaren altså også klar med en vegansk udgave, som ikke alene indeholder en plantebaseret bøf, men også en vegansk mayo og en glutenfri og vegansk bolle.

Den skulle vi selvfølgelig teste og se, om den kunne leve op til det høje niveau, som vi kender Burger Boom for.

Grillsmagen er i top

Det eneste, der afslører bøffen i ikke at være lavet på kød, er dens tekstur.

Den er mere fast, men dens grillede ydre får den til at blende lidt for godt ind blandt de legendariske bøffer, som mange kender og elsker Burger Boom for.

Hvis vi ikke vidste, at bøffen var plantebaseret, kunne vi nemt blive snydt. Den ligner og smager mistænkeligt meget som kød. Men den er altså god nok. Den består udelukkende af ærteprotein.

Grillsmagen er fuldstændig i top. Og wow … med de tre forskellige slags dressing, er der smæk for skillingen. Den er så saftig, at det klart kan anbefales at have servietter ad libitum i nærheden.

Den har ikke fået for lidt på dressingdelen. Den er stopfyldt med både vegansk mayo, ketchup og sennep.

Vi har testet: Burgerbar er klar med ny planteburger

Bollen er blød, og selvom den ikke indeholder gluten, har burgerbaren alligevel formået at fremtrylle de fineste små lufthuller.

Bollen er enormt høj, og derfor svær af bide over. Men af en glutenfri bolle at være, gør den det rigtig godt.

Der er ingen tvivl om, at vi foretrækker Burger Booms fjerlette og smørfyldte bolle, der er loaded på gluten. Men vores skepsis overfor det glutenfri alternativ, fik vi hurtigt lagt på hylden.

Under bøffen finder du en sprød økologisk salat, og så er den toppet med rødløg, tomat og hjemmesyltede agurker.

Dip ad libitum

Burger Boom har også en vegetarburger på menuen. Den kan stort set det samme som den veganske. Til gengæld får du den med almindelig mayo og den famøse bolle, som vinder fra resten af burgerne på menukortet.

Vi har testet: Burgerbar er klar med ny planteburger

Vi fik burgerne med i hånden. Men har man tid til lige at sætte sig, kan vi klart anbefale at give fuld gas og tilkøbe fritter til burgeren.

De er toppet med både parmesan og timian, og er knasende sprøde.

Som altid kan du få fri dip til dine fritter. Her kan du både dyppe løs i estragon-, hvidløg-, chili,- og sidst men aldrig mindst … trøffelmayo.

Burger Boom holder alle dage fra kl. 11-21.

Du kan finde hele menukortet og bestille din mad to go lige her.

Del artikel

Andre læser også