Burger, bold og bajere: Grillen Burgerbar fejrer pokalfinalen med fed rabat på burgere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Datoen 15. maj 2014 vil for altid stå for noget helt specielt for AaB’s fans.

Her kulminerede sæsonen 2013/2014 nemlig, da man sikrede sig pokaltitlen og dermed også The Double i en på alle måder historisk bedrift.

Udover en fantastisk indsats på banen med en sejr på hele 4-2 over FCK, vil kampen også blive husket for den rød-hvide mur af AaB fans, der leverede en fantastisk opbakning – og en helt enestående visuel og verbal kulisse.

I morgen kl. 20.00 går det så løs igen, når AaB skal forsøge at vinde endnu en pokaltitel i Esbjerg, hvor SønderjyskE er modstanderen.

På grund af corona-restriktionerne bliver det desværre uden så mange tilskuere på stadion.

Men på trods af færre tilskuere på stadion, skal både stadion, Esbjerg og Dobbelt A naturligvis stadig stråle af fed pokalfinale-stemning hele dagen.

I Aalborg er genboerne Grillen Burgerbar og John Bull Pub gået sammen om et helt særligt pokalfinale-samarbejde, hvor du kan kombinere ægte pub-stemning med billige burgere.

“En pokalfinale er noget helt specielt for AaB-fans, men også for hele byen. Når vi nu ikke kan være så mange på stadion, så skal den moralske opbakning bare have fuld gas,” fortæller Malthe Bøgeskov Eriksen, restaurantchef hos Grillen Burgerbar i Aalborg.

Burger, bold og bajer til skarpe priser

John Bull Pub er kendt som hele byens sportspub, og de viser naturligvis også de bolsjestribedes kamp for at tage pokalen hjem til Aalborg og Nordjylland.

Pubben åbner faktisk allerede kl. 11.00, så hvis du vil starte festen tidligt (og have en god plads), er det bare med at komme afsted.

Uden mad og drikke duer (pokal)helten ikke, og derfor er John Bull Pub og Grillen Burgerbar klar med en række tiltag, som nok skal løfte oplevelsen til nye højder.

Alle, der tropper op på Grillen Burgerbar i morgen med en gyldig kvittering fra John Bull Pub, vil modtage en særlig rabat på hele 20 % i dagens anledning – på alle burgermenuer.

For at fremvise en kvittering, kræver det selvfølgelig, at du køber lidt lækkert at drikke på John Bull. Men det kan du faktisk også spare penge på i morgen, for alle der møder op i AaB-tøj, kan købe fadøl til blot 40 kr. – hele dagen.

Mød op i AaB-trøje og få rabat på take away

Vil du hellere se kampen hjemme i sofaen, kan du også få 20 % på take away hos Grillen Burgerbar. Det eneste krav for at få rabatten er, at du møder op i restauranten i en form for AaB-trøje.

Det særlige tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, og kan heller ikke indløses hvis du eksempelvis bestiller via Just Eat eller Waiteer.

Man er dog velkommen til at ringe ned og bestille på forhånd – der skal du bare nævne, at du henter maden i AaB-tøj og så kunne du jo afslutte samtalen med et “FORZA AAB!”.

Ønsker du at spise i restauranten, kan du også få 20 % rabat på en valgfri burger, hvis du møder op i AaB-tøj.

Du finder Grillen Burgerbar Ved Stranden 1 – og John Bull lige overfor på Østerågade 20.

Du kan blive fristet af Grillen Burgerbars menu lige her.