Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Næsthøjeste i historien: Bühlmann lander stort millionoverskud

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Den danske hotelkoncern Bühlmann, der råder over ni eksklusive hoteller fordelt i Jylland og København, realiserede sidste år et overskud på 12,1 mio. kr., hvilket er koncernens næsthøjeste overskud til dato.

Det meddeler de i en pressemeddelelse.

Bühlmann kunne i 2023 tilføje to nye hoteller til den voksende portefølje, da hotelkoncernen, der har hovedkontor i Aalborg, overtog nøglerne til det ikoniske Hotel Royal i Aarhus samt lufthavnshotellet Airport Hotel i Billund.

Det har således været et år præget af vækst i både hotelporteføljen og medarbejderstaben, som i dag rummer 420 medarbejdere, samt massive investeringer i koncernens samlede organisation, og ledelsen i Bühlmann udtrykker på den baggrund stor tilfredshed med årets resultat.

“Vi kan se tilbage på et yderst begivenhedsrigt år i Bühlmann med overtagelsen af hele to nye hoteller, hvilket også har krævet nogle større investeringer i vores organisation samt vækst i antallet af medarbejdere.

Derfor glæder vi os over at kunne præsentere et solidt overskud, der er i tråd med de forventninger, vi gik ind til 2023 med,” siger ejer og direktør i hotelkoncernen Anemette Bühlmann.

I gang med en større vækstrejse

Bühlmann har de seneste år arbejdet målrettet på at klargøre koncernen til en større vækstrejse, hvor ambitionen er at blive landsdækkende inden for få år.

Hotel Royal i Aarhus og Airport Hotel i Billund blev således hotel nummer syv og otte i rækken af hoteller, og siden har Bühlmann tilføjet virksomhedens niende hotel, Boutique Hotel Herman K i indre København, til porteføljen.

Dermed rummer Bühlmann-koncernen i dag ni unikke hoteller fordelt over hele Jylland og i København, og det er forventningen, at koncernen kan tilføje mindst et yderligere hotel til porteføljen i 2024.

“Det er en del af vores vækststrategi, at vi skal være en landsdækkende hotelkoncern inden for få år, og vi følger strategien planmæssigt.

Vi har de seneste år arbejdet på at udvikle og styrke vores organisation samt digitale infrastruktur, og vi har dermed opnået et solidt fundament, der giver os de rette betingelser til at ekspandere og sætte nye standarder for branchen samtidig med, at vi bevarer og viderefører Bühlmanns unikke værtskab og kultur, som skaber de bedste oplevelser for vores gæster og arbejdsplads for vores medarbejdere,” forklarer ejer og direktør Anemette Bühlmann.

Koncernen forventer et positivt resultat for 2024 i niveauet 10-15 mio. kr. før skat.

Bühlmann-koncernen omfatter:

  • Boutique Hotel Herman K i København
  • Boutique Hotel Royal i Aarhus
  • Herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg
  • Herregårdshotellet Nørre Vosborg i Vestjylland
  • Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus
  • Lufthavnshotellet Airport Hotel i Aalborg
  • Livsstilshotellet Pier 5 Hotel i Aalborg
  • Livsstilshotellet Peak 12o Hotel i Viborg
  • Lufthavnshotellet Airport Hotel i Billund

Del artikel

Andre læser også