ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt: Aalborg-restaurant høster 6-stjernet anmeldelse i stort medie

Af Emil Kjær Jørgensen
Hotel Scheelsminde. Nadia Bach, Christian Nurup, Anemette og Danni Bühlmann. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 14.02.22
Hotel Scheelsminde. Nadia Bach, Christian Nurup, Anemette og Danni Bühlmann. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 14.02.22

På det hæderkronede og historiske herregårdshotel i Aalborg, Scheelsminde, finder man Restaurant Bühlmann, der har et klart strategisk mål at opnå en Michelinstjerne inden for fem år.

Og man må sige, at restauranten – med køkkenchef Christian Nyrup i spidsen – er godt på vej.

De har bl.a. opnået opnået 6 stjerner i både JP og Nordjyske og vundet Årets Bo / Spis-pris 2021 ved Den Danske Spiseguides galla  i november.

Nu høster restauranten ros fra en af de mest anerkendte anmeldere i landet. Søren Frank fra Berlingske har besøgt restauranten, og han kvitterer med fuldt hus i form af hele 6 ud af 6 mulige stjerner.

Med overskriften “Kan det overhovedet blive bedre”, er Søren Frank fuld af lovord over den oplevelse, som Christian Nyrup og co. gav ham på restauranten.

De 6 stjerner høster restauarnten for den fulde pakke, der kaldes Récit (fransk for fortælling). Her får man 20 serveringer og 13 forskellige drikke for 3000 kr. person.

Første stjerne på vej til Aalborg?

Det blev (heller) ikke til nogen Michelin-stjerner i denne omgang til Nordjylland ved den netop overståede uddeling.

Men der kan der meget snart blive lavet om på, hvis det står til Søren Frank:

” Det er svært at se, hvordan Michelin-guiden skal kunne undgå at give Aalborg sin første stjerne her. Vi rykker i hvert fald gerne ud med hele seks af slagsen for en fornem helhedsoplevelse,” afslutter Søren Frank i den flotte anmeldelse af restauranten.

På Restaurant Bühlmann har man også opdaget den flotte anerkendelse, og de er naturligvis enormt glade:

“Tusind tak. Tak til Søren Frank for at se vores vej. Tak til det bedste team for at bidrage med jeres passion og nærvær, så vi kan skabe oplevelser som disse for vores gæster. Vi er ovenud taknemmelige og stolte,” lyder det på Facebook.

Du kan læse Sørens Frank anmeldelse her. (OBS: Kræver abonnement)

Del artikel