Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Påskenyhed i Aalborg: Nu lanceres Bubble Waffle med kakaosmag

Af Stine Kjølby Christensen

De kom, de så, de sejrede.

Ligesom burgere, sushi ad libitum og donuts havde Bubble Waffles sin sejrsgang tilbage i sommeren 2018 – og siden er de kommet og gået, som det har passet aalborgenserne.

Men – vi bliver åbenbart aldrig rigtig trætte af bagt dej med lufthuller og  is. Derfor er vi kun glade for at kunne meddele, at den populære vaffel nu har fået sig en mørkglødet søster.

Påskenyhed i Aalborg: Nu lanceres Bubble Waffle med kakaosmag

Fra og med lige nu kan du nemlig få en Bubble Waffle med kakaosmag i Aalborg. Nærmere bestemt Pandekagehuset ved Vestre Bådehavn.

“Bubble Waffle med kakaosmag bliver en tiltrængt påskenyhed – og så vil vi selvfølgelig gerne fejre, at vi endelig har åbnet op for takeaway igen,” fortæller Rasmus Winther Jørgensen, indehaver af Pandekagehuset.

En Bubble Waffle fås nu med enten vanilje- eller kakaosmag med topping til 49 kr., mens du får en vaffel med softice og topping til 69 kr.
Påskenyhed i Aalborg: Nu lanceres Bubble Waffle med kakaosmag

Vil du have den fulde (og eneste rigtige) oplevelse, så fås den til 79 kr. inklusive to kugler, softice og topping ad libitum (næsten).

Vi har naturligvis testsmagt den for jer; og vi kan godt love mæthedsgaranti for alle pengene.

Et friskbagt alternativ til is

Det er endnu engang Vaffelbaronerne, der står for at levere den sprøde dej – der nu fås i to varianter.

“Vores Bubble Waffle med kakaosmag er en version 2.0, der ligesom den første ikke blot er en fryd for øjet, men også et hit for den søde tand.

Den følger og udbygger tidens trend med friskbagte alternativer til is. Simpelthen så der er mere godt at vælge imellem,” fortæller Jonas Schultz, kommunikationsansvarlig ved Vaffelbaronerne.

Vaffelbaronerne har nu 56 forhandlere af friskbagte vaffelløsninger – men Pandekagehuset i Aalborg er altså (endnu) det eneste sted, hvor du kan få den famøse kakaovaffel.

Påskenyhed i Aalborg: Nu lanceres Bubble Waffle med kakaosmag

Gennemført koncept med særlig opskrift

Bubble Waffle-konceptet kommer oprindeligt fra streetfood-miljøet i Hong Kong, hvor man i stedet for de søde sager, fylder vaflen med fødevarer som pølse og ost.

Siden blev vaflerne adopteret til USA, hvor man besluttede at gå all in på et fuldbyrdet sukkerchok.

I Danmark er det Vaffelbaronerne, der gennem et par år har været med til at brede budskabet om den insta-venlige vaffel. Dette er bl.a. sket via forskellige pop-ups i storbyerne.

Vaflerne i Pandekagehuset bliver også produceret på baggrund af deres opskrift, der er udviklet i samarbejde med en række gode ishuse fra hele landet med henblik på at lave den lækreste og sprødeste Bubble Waffle.

Du kan bestille din Bubble Waffle fra og med i dag i hele Pandekagehusets åbningstid (kl. 12.00-20.00). 

Del artikel