Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Til sommerens fester: Bryghus lancerer lækkert tapas-tilbud

Af Christopher Høeg Lundberg
Foto: Søgaards Bryghus
Foto: Søgaards Bryghus

Søgaards Bryghus på C.W. Obels Plads vil gøre det nemt for dig at invitere gæster hjem til sommer med deres helt nye koncept SOMMERTAPAS.

Måske skal du fejre en studenterfest, bachelorfest eller noget helt tredje i løbet af sommeren?

Så har Søgaards Bryghus nu gjort det dejlig nemt for dig at sørge for den lækre mad til gæsterne.

To forskellige tapas-versioner

Hos Søgaards Bryghus har de lanceret deres nye sommertapas, der byder på en lækker, sommerlig menu – helt oplagt til sommerens fester.

I deres store buffet får du to blandt andet deres sprøde focaccia i flere udgaver, caprese salat, vitello tonado, Carlos signatursalat, grillede grøntsager og husets surdejsbrød – se den præcise menu nederst i artiklen.

Men du skal naturligvis også have styr desserten til festen, og derfor har Søgaards også sørget for et dejligt tilbud til dig på den front.

Der er nemlig mulighed for at tilkøbe kagetapas, der består af mini romkugler, p-bites og en miniudgave af deres ikoniske mælkesnitte med jordbær.

Når nu ’bryghus’ indgår i navnet er det klart, at der også er god mulighed for at få øl med til festen på den ene eller den anden måde.

Søgaards Bryghus tilbyder nemlig også et væld af måder, du kan få deres øl med hjem – både i form af et fadølsanlæg, tappet på dåser eller ved at leje deres øl-brandbil.

Det kan du læse mere om her.

Takeaway-prisen for SOMMERTAPAS fra Søgaards Bryghus er 195 kr pr. person, og prisen for KAGETAPAS lander på 60 kr. pr. person (Dog falder prisen til 55 kr. ved køb af Sommertapas)

Tilbuddene gælder fra den 10. juni til og med den 5. juli og gælder kun ud af huset for minimum 10 kuverter.

Søgaards Bryghus’ sommertapas-menu:

2 slags Focaccia
Kartoffel & Bresaola m. ricottacreme

Insalata Caprese
Bøffelmozarella – frisk tomat – basilikum – olivenolie

Vitello Tonnato
Rosastegt kalvelårtunge med tun-creme sauce

Insalata di Pollo con salsa al Rafano – Carlo`s signaturret
Kyllingesalat med trøffelolie & sur-sød peberrodsdressing

Verdure miste
Grøntsager tilberedt på forskellig vis

Inkl. husets surdejsbrød

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler