Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

All inclusive: Få brunchtallerken, specialkaffe og juice til 179 kr.

Af Stine Kjølby Christensen

Engang lignede alle byens brunchtallerkener hinanden.

En gang røræg og bacon, et par skiver spegepølse, et stykke tvivlsomt skiveost med peberfrugt og en frysecroissant on the side.

Sådan er det (heldigvis) ikke længere.

I dag findes der brunch til alle personligheder og smagsløg, og du kan få alt fra fuldvoksent ad libitum til en mere afdæmpet bland-selv.

Populære retter samles

Hos Freddy Green på Nytorv har man nu også valgt at kaste sig ind i brunchkampen – men det bliver dog uden det helte store hokus pokus.

All inclusive: Få brunchtallerken, specialkaffe og juice til 179 kr.

Fra på lørdag kan du nemlig få en fuld brunchtallerken med en valgfri specialkaffe og juice til kun 179 kr. – og tallerkenen består af cirka alt det, som Freddy Green i forvejen har på sin morgenmenu … bare samlet.

“Vores gæster er allerede rigtig glade for vores morgenmadsmenu med små, overskuelige retter, der kan sammensættes præcis, som man ønsker.

Nu er vi klar til at udvide menuen, og denne gang bliver det med et samlet tilbud på næsten alt,” siger Frederik Løwe, medindehaver af Freddy Green.

Ene lækkerier

Freddy’s Brunch Plate indeholder en sprød surdejsbolle, chiagrød, croissant, ost, charcuteri, frugt, æg, juice og kaffe.

Brunchtallerkenen kan nydes på hverdage frem til kl. 13 og i weekenden indtil kl. 14.

MigogAalborg har naturligvis været forbi for at teste den nye brunchmulighed, og selvom vi er glade for morgenmadsretterne hver for sig, var vi lige så begejstrede for dem på én tallerken.

All inclusive: Få brunchtallerken, specialkaffe og juice til 179 kr.

Især chiagrøden med passionskompot, hjemmelavet granola, tørret mango, chokolade og gojibær var helt fantastisk.

Prisen er 179 kr. for hele molevitten – og det er altså inklusive både friskpresset juice og Freddy Greens lækre baristakaffe.

Del artikel

Andre læser også