Brunch eller aften: Et supertilbud på Cafeministeriet kun i februar

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Det er blevet februar, og en ny måned betyder også nyt indhold i MigogAalborgs fordelsklub ClubAalborg, som i næste måned fylder et år.

ClubAalborg er klubben for dig, der ønsker at få mere ud af din by. Her kan du blive inspireret til at opleve de bedste steder i din by – samtidig med, at du får en masse rabat og gode fordele.

Denne måneds ClubAalborg byder på et væld spændende steder, som du kan besøge og samtidig spare en masse penge.

I denne måned kan du eksempelvis helt ekslusivt spare hele – 20 % på hele regningen på Caféministeriet. Og rabatten gælder ikke kun dig selv – men op til et selskab på fire personer, som kan få rabatten på den samlede regning.

Kvalitet og hygge af Caféministeriet
Caféministeriet er en oase beliggende ved Mølle Plads i hjertet af Aalborg. De fleste aalborgensere kender nok den populære café, som altid er et besøg værd.

Menukortet byder på alt lige fra morgenmad, brunch, danske frokostretter, burgere og meget, meget mere. Det er noget for enhver smag.

Her er de heller ikke bange for at afprøve nye initiativer – som eksempelvis det sidste nye koncept Smushi – all you can eat smørrebrød – som vi skrev om her på MigogAalborg tilbage i december.

Maden på Caféministeriet er lavet af kvalitetsråvarer, og det meste er lavet helt fra bunden. Råvarererne følger årstiden, hvilket er din garanti for, at maden altid er frisk og lækker.

ClubAalborg har det hele 
I denne måned kan du altså spare hele 20% på regningen, når du spiser på Caféministeriet. Fordelen gælder ikke bare dig som er medlem – men også tre andre i dit selskab. Oplagt til en hyggelig brunch med veninderne eller en særlig aften ude med familien.

Dette er bare én af de fordele, som du kan nyde godt af som medlem af ClubAalborg i denne måned.

ClubAalborg byder også på byens bedste tilbud på lækre steder som VACA, Helmuth og Café Vesterå ligesom der også er mulighed for at få eksklusive rabatter til weekendophold, lækre hovedtelefoner fra Sackit og meget, meget mere. Vi har over 35 fordele klar til dig denne måned.

Få adgang til over 30 helt unikke tilbud allerede i dag – klik her