Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brugte bilmærker der er alle pengene værd

Af Annoncør

Der er mange bilmærker, der er alle pengene værd, når det kommer til brugte biler. Men du skal alligevel være kritisk, hvis det er en brugt bil, du skal sætte dig ind i, når du udskifter din gamle. Det kan nemlig være svært at vide, hvilke mærker der er de bedste og mest holdbare, når de købes brugt. Der er et stort marked, som byder på alt fra brugte Audi til brugte Hondaer.

Sammenligninger af de populæreste brugte mærker

Audi: Bilmærket har en vis status for at lave kvalitetsbiler, der giver høj komfort under kørslen. Samtidig har bilerne et lækkert design, som er tidløst, og dermed vil en brugt audi give samme prestige som en ny.

Toyota: Toyotabiler har en stor andel af ejere med positive oplevelser. Deres modeller er generelt meget holdbare og yderst pålidelige i forhold til sikkerheden.

Honda: Deres modeller har en tendens til at have lave driftsomkostninger sammenlignet med andre bilmærker i samme prisklasse. 

Mazda: Mazdas modeller har gennem årene vist sig at være meget robuste og driftsikre – især deres SUV’er og crossovers byder på masser af køreglæde uden alverdens problemer. 

Ford: selvom prisen er mere beskeden, så holder en Ford generelt til tidens tand, selvom prisen ofte er betydeligt lavere end fx Audi eller BMW’s modeller.

Vurderer et brugt bilens holdbarhed og pålidelighed

Når du vurderer en brugt bils holdbarhed og mærkets pålidelighed, kan du med fordel spørge en bilentusiast til råds. De fleste har mindst et familiemedlem eller en ven, som elsker at nørde biler. Vedkommende vil sandsynligvis fortælle dig, at du skal undersøge bilens historik, så du kan få et overblik over, hvor mange kilometer den har kørt, om den har været i uheld og om modellen har et godt ry. Har du ikke en bilkender på hånden, kan du altid søge mere viden på internettet eller på biblioteket. Næsten alle danske biblioteker tilbyder lån af magasiner om biler og har masser af fagbøger på hylden.

Faldgruberne ved køb af brugte biler

Når du køber en brugt bil, kan der riskere at være nogle faldgruber, som du skal være opmærksom på. Dette gælder især, hvis du ikke har erfaring med biler og køb af dem. Selvfølgelig skal du sikre dig, at alle papirerne stemmer overens med, det, du ser, når du ser bilen. Det kunne for eksempel være kilometertallet og alderen på bilen. Noget andet som du måske kan få adgang til er servicehistorien. Kan du det, skal du tjekke, at alle serviceopgaver er blevet lavet rettidigt af en professionel mekaniker. På den måde kan du måske slippe for dyre reparationer senere hen, som er forårsaget af dårlig vedligeholdelse.

Del artikel

Andre læser også