ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brugskunst til at skabe et hyggeligt hjem

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Brugskunst er en nem og overkommelig måde at pifte hjemmet op på. Det er ikke særligt dyrt, og det er heller ikke svært at finde. Brugskunst kan være alt fra små pyntegenstande til store ting som f.eks. billeder. plakater og gulvvaser.

Nogle gange er det dog svært at vide, hvor man skal starte, når man gerne vil have noget nyt ind i hjemmet. Derfor finder du her en lille guide med tips og tricks til brugskunst, så du kan få inspiration til dit eget hjem.

Hvad er brugskunst?

Brugskunst er kort sagt ting, som man har i sin bolig, og som har en funktion. Det kan være alt fra pynteting til praktiske ting såsom bestik, tallerkener og glas. Brugskunst er med andre ord dét, der gør din bolig personlig, og det er noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i et hjem.

Derfor er det vigtigt at have noget brugskunst, som man selv synes om, og ikke mindst noget brugskunst, der passer til ens stil. Hvis man for eksempel elsker fransk landstil, så kan du pynte dit hjem med hyggelige lys. Du kan for eksempel købe kunstige stearinlys, i form af led stearinlys og led lys med fjernbetjening.

Hvordan kan brugskunst skabe hyggestemning i hjemmet?

Brugskunst kan være med til at skabe hyggestemning i hjemmet på mange forskellige måder. For eksempel ved at skabe fransk landstil eller boheme stil.

For det første er det noget, som man selv har valgt ud, og derfor har et personligt forhold til.

Brugskunst kan også være med til at skabe hygge ved at have en funktion, som for eksempel led stearinlys og led lys med fjernbetjening, som du nemt kan tænde og slukke efter behov.

6 bud på, hvordan man kan bruge brugskunst til at skabe en mere hyggelig stemning

Det kan være svært at vælge, hvad du skal introducere i dit hjem, når du vil købe brugskunst. Derfor får du her 6 bud på, hvad du kan lede efter til at skabe en mere hyggelig stemning i hjemmet:
1) Find noget, der passer ind i farveskemaet i dit eget hjem.
2) Find brugskunst med en personlig historie.
3) Find brugskunst, der har en særlig betydning for dig selv.
4) Find ud af, hvilken stil du ønsker i dit hjem.
5) Find ud af, hvor du vil placere tingene i hjemmet, så de passer ind i den samlede indretning.
6) Find noget som skaber ro og får dig til at slappe af og nyde din hyggelige bolig med den fine brugskunst!

Del artikel

Andre læser også