Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug weekenden fornuftigt

Af Annoncør

Som studerende er der ofte meget at se til i hverdagen med skole, læsning, venner, veninder, familie, job osv. Derfor er det vigtigt, at du bruger dine weekender fornuftigt, så du kan lade op til en ny uge og få lavet det, som du ikke har nået i løbet af den foregående uge.

Annoncørbetalt indhold leveret af grejfreak.dk

Du får her tre eksempler på, hvordan du kan bruge dine weekender som studerende fornuftigt. Det handler derudover også om at strukturere sin tid, så du kan nå alle de ting, som du gerne vil. Der vil altid være ting, der er mindre sjove end andre, men ikke om andet nødvendigt at gøre.

Udflugter i naturen

Frisk luft er vigtigt for at holde humøret oppe. På den måde får du ny energi til hverdagen. Tag på udflugt i naturen alene, med venner eller med familie. Her har du brug for det rette grej, hvilket du finder hos Sea To Summit. De forhandler en masse forskellige produkter såsom liggeunderlag, sovepose, hovedpude og spisegrej.

Sea To Summit har alt hvad du skal bruge for at nyde en god weekend ude i naturen. Du kan finde produkter, som passer til dine behov og dit budget. I Danmark er der en smuk natur, hvor der er mange muligheder for at finde en god soveplads. Du kan bl.a. slå telt op, finde en shelter eller sove under åben himmel. Du kan falde i søvn til de funklende stjerner på himlen og nyde fuglenes sang om morgenen.

Studiejob

Det kan være svært som studerende at få SU’en til at række, hvis der er mange faste udgifter til bolig, forsikringer osv. Det er også lækkert at have lidt ekstra luft i budgettet til sjov og spas. Derudover kan du også styrke dit CV ved at have et studiejob ved siden af dit studie. Det kan være godt, til når du en dag skal ud og søge et arbejde efterfølgende. Hvis det er et job, der er relevant for dit studie, kan du også finde ud af, om det rent faktisk er noget for dig.

Planlæg din tid så der er plads til at have et studiejob. Det behøver ikke være hver eller hver anden weekend, men hvad der passer bedst til dig. Jo mere du arbejder, jo flere penge kommer ind på kontoen. Husk at studiet er altid din første prioritet.

Afleveringer

På en uddannelse kan der typisk være en del afleveringer og læsning til den kommende uge. Du anbefales derfor at sætte tid af til netop dette i dine weekender, så din hverdag bliver knap så presset. Det er altid en rar følelse, når det er klaret. På den måde kan du bruge noget af din weekend på at få det ud af verden, så du er klar til en ny uge på studiet.

Med disse tre eksempler kan du bruge weekenden fornuftigt, så du kan forberede og lade op til en ny uge som studerede samt have ekstra penge på lommen. Så du kan med fordel sende en ansøgning til dit kommende studiejob, lave dine afleveringer og anskaffe dig udstyr fra Sea To Summit, så du kan komme ud i naturen.