Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udsolgt på rekordtid: Kendte komikere laver ekstra show i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvad gør man, når comedy-showet med Heino Hansen, Nicolaj Lange og Brian Mørk på scenen hos Aalborg Comedy Club i Maren Turis Gade. bliver udsolgt på rekordtid?

Man hiver da bare endnu en komiker op af hatten, og det er netop hvad man har gjort den 22. maj, hvor Brian Mørk og Nicolaj Lange er klar til et ekstra show, men denne gang med rutinerede Carsten Bang ved deres side.

Kommer i den varme stol

Det er Brian Mørk som er showmaster, og han skal altså forsøge at styre rundt på Carsten Bang og så Aalborgs egen comedy-stjerne Nicolaj Lange.

Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast, kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske.

Dog kan man røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer.

Carsten Bang og Aalborg komikeren Nicolaj Lange bliver trukket ind i Brian Mørks spin af løgn og latin – dette bliver en aften du ikke vil gå glip af!

Hvad: Carsten Bang, Brian Mørk og Nicolaj Lange
Hvor: Aalborg Comedy Club
Hvornår: 22. maj 2021 20.30
Billetter her

Del artikel

Andre læser også