ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe scoop: Brian Laudrup bliver ny frontfigur for aalborgensiske TeeShoppen

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Teeshoppen
Foto: Teeshoppen

Der findes kendte familier i Danmark. Og så er der Laudrup-familien.

De to fodboldlegender, Michael og Brian, har nærmest royal status i landet, og derfor er det også et kæmpe scoop, at den aalborgensiske modewebshop Teeshoppen har landet en aftale med Brian Laudrup.

Den tidligere professionelle fodboldspiller bliver den nye frontfigur hos TeeShoppen og skal med ægte fodbold-nostalgi skubbe den online tøjforretning frem på banen.

Brian Laudrup bliver over sommeren frontfigur for den fremadstormende modevirksomhed, der har specialiseret sig i at levere basic t-shirts og bukser i kvalitet, der er skabt til bevægelse, og til priser, hvor alle kan være med.

Kæmpe scoop: Brian Laudrup bliver ny frontfigur for aalborgensiske TeeShoppen
Foto: Teeshoppen

Samarbejdet med Laudrup har været drømmen over en længere årrække for administrerende direktør Benjamin Philip, der stiftede TeeShoppen tilbage i 2015. Den danske fodboldlegende er et forbillede og har inspireret Benjamin Philip til at jagte sin egen drøm som iværksætter.

“Det har været vores mål, siden vi startede TeeShoppen, at vi en dag kunne få en stor profil som Brian Laudrup med på holdet, så det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har været stor fan af Laudrup, siden jeg var en lille knægt i Aalborg, og har fulgt hans karriere, fra da han spillede med på landsholdet og videre i Rangers FC,” siger Benjamin Philip, stifter og adm. direktør i TeeShoppen.

I løbet af sommeren er det muligt at følge Brian Laudrup på Teeshoppens webshop og via tøjforretningens sociale kanaler, hvor Laudrup optræder i en rækker videoer og deler sine erfaringer fra sin tid som professionel fodboldspiller.

Kæmpe scoop: Brian Laudrup bliver ny frontfigur for aalborgensiske TeeShoppen
Foto: Teeshoppen

Rammer 10 nye markeder

For Benjamin Philip er samarbejdet med Brian Laudrup ikke kun en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, men et strategisk træk, der skal være med til at sparke TeeShoppen ud over landegrænserne i Europa.

“Når man driver en webshop, bruger man mange af de samme teknikker, som når man sætter et hold på en fodboldbane. Derfor bliver Laudrup en vigtig spiller i takt med, at vi udvider vores forretning til flere lande,” siger Benjamin Philip.

TeeShoppen er det seneste år ekspanderet til Norge, Tyskland og Holland og rammer i alt 10 nye markeder i 2022. Udvidelsen af den online basic-tøjforretning har betydet en strømlining af virksomhedens interne systemer, hvor særligt automatisering har haft afgørende betydning.

“Vores forretning er bygget på effektivisering og automatisering, og vi optimerer i alt, hvad vi gør. Det vigtigste er, at alle spillere arbejder godt sammen, og det er den tankegang, vi tager med i Teeshoppen, så alle teams, hvad end det er i salgsafdelingen, på lageret eller ved leveringen, spiller sammen,” siger Benjamin Philip.

 

Del artikel

Andre læser også