Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Breaking news: I morgen kommer solen til Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Sikke en sommer.

Gråvejr, regn og blæst har præget de flestes sommerferie … og som de utaknemmelige møgunger, vi er, har vi allerede glemt junis hedebølger og tørre græsplæner.

Nu er der heldigvis lys forude. Helt bogstaveligt talt.

I morgen kommer solen nemlig igen til Aalborg, og med sig tager den 22 grader og fuld sol – hvis man skal tro på de nyeste prognoser.

Og den skulle være god nok. Vi har snakket med vagthavende hos DMI, Hans Peter Wandler, som godt tør garantere en sommerdag i Nordens Paris.

“Det ser ganske pænt ud i det nordlige Nordjylland i morgen (fredag red.).

Fra morgenstunden kan der godt være lidt dis og tåge, men det bliver hurtigt brændt af. Man kan forvente omkring 22 grader, sol, en svag til jævn vind og kun lidt skyer i løbet af dagen,” fortæller Hans Peter Wandler.

En yderst kort fornøjelse

Det er med at nyde det gode vejr i morgen. For det skifter hurtigt igen.

“Vejret er stadig meget ustadigt, og lørdag kommer der områder med byger til store dele af landet. Det billede fortsætter i næste uge. så det er med at nyde det i morgen, hvis man gerne vil have sol og roligt vejr,” siger Hans Peter Wandler.

Har du fuldstændig glemt, hvad sol er, hvad den gør og hvilke redskaber, du har brug for, når den titter frem, så har vi her lavet et opslagsværk over de mest essentielle ting:

Dit opslagsværk til en dag i solen:

Solcreme: En fed, klistret masse, du skal smøre dig ind i, når solen skinner. Denne creme sikrer en fæstning mod forbrændinger, og forhåbentlig får du i stedet en lækker, dyb tan.

Solbriller: Medmindre du er C-kendis, og har brug for anonymitet, når du handler ind i den lokale Rema1000, så er solbrillerne oftest noget, man iklæder sig, når solen skinner. Det ultimative modevåben til at kæmpe mod solens blændende stråler i dine øjne!

En grill: Sol, varme og sommer indbyder ofte til, at man finder grillen frem. Her kan du kokkerere alverdens gastronomiske lækkerier; lige fra røde grillpølser til brændte koteletter. Et must-have, når temperaturen har passeret 10 grader!

Solhat: Den eneste mode-accessory, du behøver, når solen skinner! En solhat er som en paraply for dit hoved, der holder solens lumre stråler på afstand … mens du ser cool ud!

Isvaffel: Når det bliver lidt for varmt, kan du med fordel bestille en isvaffel, der er skabt til at dulme solens hede kys og i stedet køle dig ned. Og give dig sukkerchok.

Vestre Fjordpark: Byens fortryllende, rekreative oase, hvor du både kan sole dig, bade i fjordvand og springe fra vipper – mens publikummer klapper henrykt af dig og din kraftpræstation. Der er heldigvis også livreddere tilstede.

Del artikel

Andre læser også