Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

BreadbyKaerup afslører: Her er årets fastelavnsboller

Af Stine Kjølby Christensen

Mikrobageriet på Kastetvej, BreadbyKaerup, er måske ikke rigt på kvadratmeter, men de er til gengæld rige på loyale kunder og talent inden for bagning.

Sidste år stod folk næsten i kø foran mikrobageriet for at få fingrene i årets fastelavnsboller á la William. I sidste ende valgte MigogAalborgs følgere endda at kåre dem som byens bedste i 2023 – og det agter William at leve op til igen i år.

Allerede på onsdag har han fastelavnsboller i montren igen, og selvom sidste års varianter var en bragende succes, er han ikke bange for at change a winning team.

To guddommelige slags

Det beviser han med årets fastelavnsboller, der igen kommer i to varianter.

“Traditionen tro kører vi også fastelavnsboller i år og har besluttet, ligesom sidste år, at lave to forskellige: En bløddejsbaseret og en croissantbaseret,” afslører William.

“Bløddejsbollen bliver gengangeren fra sidste år med creme, lemon curd og chokolade på toppen. Den croissantbaserede fastelavnsbolle bliver med inspiration fra vores svenske naboer og deres ‘semlor’,” forklarer han og fortsætter:

“Vi har taget vores velkendte cruffin og kombineret den med alt det klassiske semlor-fyld: en fantastisk creme af marcipan, mandel og kardemomme, ristede og groft hakkede mandler samt en luftig konditorcreme for at fuldende smagsoplevelsen.”

BreadbyKaerup afslører: Her er årets fastelavnsboller

Vi ved ikke med jer, men vores mundvande er allerede i gang.

William Kærup sælger fastelavnsbollerne fra på onsdag til 38 kr. stykket.

Del artikel

Andre læser også