Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort

Af Emil Kjær Jørgensen

Der er ikke meget, der slår Aalborg på en solskinsdag.

Byen er fyldt med glade mennesker, snakken går på hvert et gadehjørne og byens caféer og restauranter lokker med lækre retter og en kold forfriskning i solen.

Et af de helt store trækplastre, når foråret og sommeren står for døren, er C.W. Obels Plads, hvor populære Brdr. Price holder til.

Menukortet skifter løbende efter sæsonen på den hyggelige restaurant, og nu er forår- og sommerkortet klar til at friste med kulinariske lækkerier – både indendøre med plads til over 80 spisende gæster og på den kæmpe terrasse, hvor der er plads til at nyde livet, solen og en masse god mad.

“Vi glæder os helt vildt til en ny forår- og sommersæson, hvor vi kan byde en masse glade gæster velkommen,” fortæller restaurantchef Michael Bailey.

Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort
Restaurantchef Michael Bailey

En udsøgt frokostoplevelse i Aalborg

MigogAalborg besøgte restauranten en fredag til frokost i april, hvor restauranten både havde besøg af et hold studerende, et yngre kærestepar og et større fødselsdagsselskab.

Gæsterne denne fredag kendetegner stemningen på Brdr. Price på bedste vis.

Her er der nemlig plads til alle – lige fra de studerende, der “bare” vil have en burger til frokost, som er lavet helt fra bunden og på gode råvarer, til parret eller selskabet, der vil have en stor kulinarisk oplevelse i hyggelige, smukke og uformelle rammer.

“Det skal ikke være finere, end alle kan være med. Det vi serverer på restauranten, er noget som brødrene elsker, og noget som vi ved, danskerne også elsker,” siger Michael Bailey.

Brdr. Price har åbent alle dage fra klokken 12.00 – 22.00, og her kan du få mad, der smager af noget, uanset om du kommer til frokost, aften eller du bare vil nyde et godt glas vin, en kold fadøl og lidt snacks, mens du lader livet passere på den skønne C.W. Obels Plads.

Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort
Smørrebrød

Et fristende menukort med noget for enhver smag

Frokostretterne tæller klassikere som klassisk danske smørrebrød, Croque Monsieur/Madame, Prices Burger, Krabbesalat, Rejemad på ristet toast, Carpaccio og meget andet.

Du kan også gøre som os og bestille en frokosttallerken, hvor du får lidt af det hele i form af: Æg og rejer med dildmayo, Røget laks, Rørt tatar med sprødt og grønt, 2 slags charcuterie, Ost og garniture, som bliver serveret med hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og smør.

Frokosttallerknen blev denne fredag suppleret af smørrebrød og en burger af sortfodsgris, der er en af de vildeste burgere, vi har smagt.

Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort
Frokosttallerken

Fælles for den kulinariske oplevelse på Brdr. Price er, at maden smager af noget.

Der er ikke placeret noget på tallerknerne, som er der for pyntens skyld. Der er tænkt over hver en detalje og hver en råvare – lige fra den koldrøgede islandske laks på, til skinken fra Slagter Lampe til sortfods-hakkebøffen, der er lavet af 100% Bellotta sortfodsgris.

Når frokost bliver til aften, kan du nyde godt af fristende forretter som hvide asparges, burrata, mens hovedretterne tæller lækre retter som Ox Frites, Peberbøf, Dagens friske fisk eller pappardelle med svampe.

… og husk nu for guds skyld at bestille en omgang Pommes Frites.Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort

Kender du bare lidt til Brødrene Price, ved du, hvor meget de elsker en god pommes frites og i vores mening, laver restauranten en af byens absolut bedste, hvor der er lagt stor kærlighed i at de har den helt rette sprødhed, fylde og smag.

Menukortet lokker også med at væld af overdådige desserter og et menu- og drikkekort, hvor der er noget for enhver smag. Du kan selv dykke ned i menukortet her.

Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort

Brødrene har en stor kærlighed til Aalborg

Brødrene Price behøver nærmest ingen introduktion.

De to humørfyldte brødre er blevet folkeeje – især med deres madprogram Spise med Price, der på en informativ, humoristisk og særegen måde har været et af danskernes foretrukne tv-programmer i mange år.

Deres kærlighed til både kultur, historie og ikke mindst mad brænder igennem tv-skærmen, og det er netop også den store glæde ved livet, der kendetegner deres restauranter.

Der er tænkt nøje over enhver detalje – både på menukortet, i restaurantens indretning og i den stemning, som både personale og gæster bidrager til.

“Madglæden har forfulgt brødrene gennem hele livet, og de er vokset op med, at det skal være en stor oplevelse at komme på restaurant.

Det vil vi også give på restauranten i Aalborg,” forklarer Michael Bailey.

Klar til sommersæsonen: Brdr. Price præsenterer nyt menukort
Brdr. Price Adam og James

Især en af brødrene har altid haft en stor kærlighed til Aalborg.

James Price er mangeårig kapelmester i Cirkusrevyen, der har haft tradition for at spille en række forestillinger helt eksklusivt i Aalborg.

Derfor har James opbygget et helt særligt forhold til byen, og det var derfor ikke et svært valg for brødrene, da de skulle vælge lokation for deres første restaurant i Jylland tilbage i 2016.

Da lokalerne på C.W. Obels Plads blev ledige, gav det hele mening.

På den historiske plads lå C.W. Obels Tobaksfabrik fra 1787 til 1897, og blandingen af den fantastiske placering og den stolte historie, faldt lige i brødrenes smag.

Siden da er der løbet mange ordrer igennem køkkenet i de hyggelige lokaler centralt i Aalborg, og restauranten er i topform til at tage i mod sultne nordjyder – uanset anledningen.

Du finder mere info om Brdr. Price her.