Skønhedsunivers i Aalborg: Botanicus fejrer fødselsdag med fantastiske tilbud

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Det er tre år siden, at Aalborgs skønhedsoase Botanicus åbnede i Mølleå 5.

Her kan du gå på opdagelse i et helt univers af luksuriøse hudplejeprodukter, selvforkælelse og wellness – altsammen økologisk, plantebaseret og helt fri for kemi.

I anledning af Botanicus’ fødseldag gives der derfor 30% på alle Botanicus produkter i butikken og online på Botanicus-shoppen.dk.

Så har du endnu ikke stiftet bekendtskab med verdens reneste produktserie fra Botanicus, har du nu muligheden for dette til fantastiske priser.

En oplagt mulighed for at få klaret årets jule-, kalender eller adventsgaver til stor rabat.

Lækre skønhedsbehandlinger til skarpe priser

Bor du i Aalborg eller omegn er et besøg i denne skønne oase det hele værd.

Der tilbydes i anledningen af fødseldagen 15% på alle skønhedsbehandlinger i klinikken i hele november måned.

Prøv f.eks. deres nye ansigtsbehandling Short & Sweet til en fødselsdags pris á 200 kr. (før 249)  eller udforsk deres brede udvalg af ansigtsbehandlinger, massage, hårfjerning, styling af bryn & vipper, neglebehandlinger og meget meget mere på deres online bookingside.

Book din behandling her.

Ved behandling og shopping i butikken tages naturligvis alle corona forbehold med god afstand på de i alt 450 kvm i den flotte butik og klinik.

Produkter der ikke tager, men giver.

Alle Botanicus produkter er siden 1992 blevet fremstillet af friske planter og urter dyrket i botanicus’ egne haver i et unikt lukket økosystem i Prag.

Derfor indeholder deres produkter ingen former for tilsætningsstoffer, parabener og der bruges ikke kommerciel gødning i dyrkningsprocessen, da jorden er rig nok i sig selv.

Produkterne er kendetegnet ved deres store effektivitet, behandlende egenskaber, men samtidig rene i al sin enkelthed. Som en bonus dufter de også skønt og mildt af de naturlige ingredienser.

“Vi er meget stolte over, at vi som forhandler af Botanicus’ produkter er med til at passe på miljøet og vores allesammens jord,” siger Oliver, der hver dag står klar i butikken med råd og vejledning til din hudpleje.

En skønhedsbehandling til den travle mand og kvinde

Som en nyhed i Botanicus er der også meget fokus på behandlinger, der passer ind i en normal travl hverdag.

Derfor har de henover de seneste måneder blandt andet arbejdet på udviklingen af deres nye behandling Short & Sweet, der henvender sig både til ham og hende.

Den er specielt god til dem, der gerne vil tage bedre vare på sig selv, men mangler know-how og tid til selv at stå for det.

På bare 15 minutter får du en effektiv og lækker behandling, der kommer omkring alle de vigtigste elementer af ansigtspleje, og du vil derudover få råd og vejledning til hvordan du nemt og enkelt kan etablere en hudplejerutine derhjemme.

“Vi vil gerne gøre det nemt, tilgængeligt og alment at få lavet en ansigtsbehandling 1 til 2 gange om måneden, da vi oplever, at mange af vores kunder virkelig nyder at få den slags pusterum” siger kosmetolog Mia, der har været primus motor i denne udvikling.

Hvad: Botanicus fejrer fødselsdag med skarpe tilbud
Hvor: Butikken i Mølleå 5, 9000 Aalborg – eller online her