Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af Aalborgs største butikker: BoShop rykker ind på kendt adresse i midtbyen

Af Christine Luca Hornemann

Erhvervsmæglerfirmaet Nordicals Aalborg fik en stor og udfordrende opgave foran sig, da det tidligere bolighus Kalejdoskop gik konkurs i Østerågade, og lokalerne på 1.500 m2 skulle genudlejes.

Det er nu lykkedes at få lokalerne udlejet til en spændende virksomhed, som helt sikkert bliver varmt modtaget her i Aalborg.

Nu kan aalborgensere glæde sig over udsigten til at kunne købe kvalitetsmøbler i midtbyen, når møbelhuset BoShop åbner i Østerågade.

En af Aalborgs største butikker: BoShop rykker ind på kendt adresse i midtbyen
Foto: BoShop

BoShop kommer til Aalborg

BoShop, som har eksisteret i 12 år og har et stort møbelhus i Aarhus ved Risskov samt en tilhørende populær webshop, rykker ind i de lokaler, som bolighuset Kalejdoskop havde.

”Vi vidste helt fra start, at dette ville blive en spændende men også en udfordrende opgave – vi har igennem hele forløbet haft et fantastisk godt samarbejde med udlejer.

Succesen bag udlejningen skal findes i vores lokale tilstedeværelse kombineret med et landsdækkende netværk og stort lejerkartotek, der har givet mange henvendelser på lejemålet.

Ejendommens placering og volume er en kæmpe styrke – men det kræver at man kan finde den helt rette lejer, som kan få glæde af denne styrke”, udtaler Nikolaj Kjelder, der er erhvervsmægler ved Nordicals.

”Vi glæder os til at få en ny spændende virksomhed til Aalborg”, slutter Nikolaj Kjelder, erhvervsmægler ved Nordicals. 

Hos BoShop glæder man sig til at rykke ind midt i Aalborg.

En af Aalborgs største butikker: BoShop rykker ind på kendt adresse i midtbyen
Fra venstre: Nikolaj Kjelder, Erhvervsmægler ved Nordicals. Christoffer Eis, Indehaver af BoShop

Unik lokation til unikke møbler

Christopher Eis, indehaver af BoShop, er begejstret for udsigten til at skulle sælge møbler fra Aalborg.

”Lokalerne ved Østerågade er fede, og lokationen er perfekt. Vi er ikke vant til at have showroom så tæt på gågade-miljø og byens puls”, fortæller Christopher Eis, indehaver af BoShop til MigogAalborg.

BoShop gør en dyd ud af at skille sig ud på markedet ved at have unikke møbler, hvor kunden har mulighed for at sætte sit eget præg.

”Vi slår meget på unikke møbler.

80% af vores sortiment kan man ikke købe andre steder i Danmark. Vores møbler er desuden i et prisleje, som mange kan være med på.

Men vi har også de eksklusive og dyre varer – et godt miks, så der er lidt til enhver pengepung”, fortæller Keld Lindstrøm, der er butiks- og indretningschef i BoShop i Aarhus.

BoShops online webshop sælger møbler til hele landet samt øvrige skandinaviske lande.

En af Aalborgs største butikker: BoShop rykker ind på kendt adresse i midtbyen
Indehaver Christoffer Eis

Aalborg og Nordjyderne er interessante for BoShop

Christopher Eis har haft et godt kig til Aalborg i flere år.

”Aalborg er en by i udvikling. Byen har puls, og der sker hele tiden noget. Miljøet omkring Havnefronten har især været med til at trække os til byen,” fortæller Christopher Eis.

BoShop fortæller til MigogAalborg, at de allerede har en del kunder i det nordjyske, der køber deres møbler på webshoppen eller i Aarhus, men de glæder sig til at møde nordjyderne på deres egen hjemmebane.

”For BoShop handler det om produktet og den gode kundeoplevelse, hvorfor vi gerne vil lave mere end en møbelforretning,” fortæller Keld Lindstrøm.

BoShop lægger desuden stor vægt på, at møbelhuset i Aalborg ikke skal ligne det i Aarhus:

”Det giver nye muligheder med lokalerne, og vi kan lave det fedeste multihus med møbelforretning, en café og  forskellige former for events.

Det kommer til at handle om produktet og den gode oplevelse,”

Medarbejderstaben skal der også hurtigt styr på.

“Vi kommer til at få brug for dygtige folk, som kan give den rådgivning og service, kunderne fortjener,” siger  Christopher Eis.

Der er endnu ikke sat en åbningsdato på åbningen af det nye multi-møbel-hus i Østerågade, men BoShop bestræber sig på at åbne i starten af det nye år.

Skulle du have lyst til at søge job i BoShop Aalborg, så kan du finde kontakt-info her

Del artikel