ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter pludselig lukning: Nu kan du overtage smuk café i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen

Caférammerne i det nuværende BoShop havde stået ledige i et godt stykke tid før På Fjorden rykkede ind med et brag.

Omsider fik man vænnet aalborgenserne til at besøge Aalborgs nok smukkeste lokaler – også selvom man ikke nødvendigvis er på udkig efter en ny sofa.

For Git Becker, der står bag På Fjorden, valgte man dog fremover at prioritere sine afdelinger i hhv. Svenstrup og på Akvavitvej, og derfor har lokalerne altså siden stået tomme.

Flere har vist interesse, men den helt rigtige samarbejdspartner lader vente på sig. Derfor rækker BoShop nu selv ud i håb om at finde den helt rette.

“Vi leder efter den helt rigtige samarbejdspartner, som kan se sig selv i disse fantastiske rammer, samt indgå i vores koncept.

Vi elsker at kunne tilbyde vores kunder en unik og anderledes oplevelse, og forventer at vores kommende vært vil kunne tilbyde kunderne den samme oplevelse,” siger Mads Pahl, Store Manager i BoShop i Aalborg.

Efter pludselig lukning: Nu kan du overtage smuk café i midtbyen

Det hele står klar

Hos BoShop er håbet at finde én, der har lyst til at drive en café med enkle, veltillavede retter, der vil tage sig godt ud i de stemningsfyldte lokaler med udsigt til Limfjorden.

Én af fordelene ved at åbne sit koncept i den smukke møbelbutik er også, at alle faciliteter står klar. Lige fra køkken til service.

“De skal blot medbringe deres passion for værtskab og mad. Mulighederne for at skabe events og sociale sammenkomster er mange.

I løbet af vores tid i disse fantastiske omgivelser, har der været afholdt stand-up show med Carsten Bang, koncert med Cheif One, EM-fester og fredags lounge med live musik,” siger Mads.

Efter pludselig lukning: Nu kan du overtage smuk café i midtbyen

Her på redaktionen håber vi, at den rigtige samarbejdspartner snart melder sig, så vi forhåbentlig inden længe kan byde en ny café-restauratør velkommen til byen.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også