ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter sygemelding: Thomas Kastrup-Larsen vender retur i dag

Af Michael Qureshi
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen

I midten af januar blev det meddelt, at Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen var sygemeldt på ubestemt tid grundet stress.

Nu har borgmesterkontoret netop meldt ud, at Thomas Kastrup-Larsen er raskmeldt, og vender retur allerede i dag mandag d. 28. februar.

Det bliver dog ikke på fulde omdrejninger som tidligere.

“Efter at have været sygemeldt med stress siden torsdag den 20. Januar, er jeg dag blevet raskmeldt og er tilbage på borgmesterkontoret.

Jeg kommer til at starte stille og roligt op, så der kommer til et gå lidt tid før jeg 100% oppe i omdrejninger, men efter råd fra både min læge og psykolog kommer jeg til at starte op på denne måde.

Det har været en rigtig hård tid, som jeg har været igennem, og stressen ramte hårdt efter et år, hvor jeg har været under et voldsomt pres.

Jeg endte hos lægen med snurren i tænderne, trykken for brystet og næsen og propper i ørene. Dertil kom, at jeg stort set ikke sov om natten. Lægens anbefaling var klar – at jeg skulle sygemelde,” lyder det fra Thomas Kastrup-Larsen om sygemeldingen og tiden på at komme til kræfterne igen. 

Har fået professionel hjælp

Det har blandt andet været takket professionel hjælp, fortæller han.

“Siden har jeg fået professionel hjælp og har gradvist kunne mærke gnisten, glæden og energien vende tilbage.

Jeg har lært meget om mig selv og livet, og føler mig nu så stærk, at jeg i samråd med min læge har besluttet at starte op igen.

Jeg vil gerne har rette en stor tak til alle dem som har bakket mig op, og sendt søde beskeder, blomster og venlige tanker. Det har været helt overvældende og det har helt klart været med til at sende mig i den rigtige retning.

Jeg er også dybt taknemmelig over al den støtte jeg har fået fra min kæreste Kristine, som har været en uvurderlig støtte for mig,” forklarer borgmesteren. 

Han retter også en særlig tak til sin stedfortræder Helle Frederiksen, der overtog, da stressmeldingen kom.

“Jeg vil også rette en stor tak til Helle Frederiksen og alle mine andre politiske kollegaer der har taget overfor mig, mens at jeg har været sygemeldt. Det har de klaret flot.

Nu glæder jeg mig til at komme tilbage til arbejdet for vores skønne kommune. Der er mange spændende ting vi skal have taget fat på,” slutter Thomas Kastrup-Larsen.

Del artikel