Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med strip og Maxim: Her er planerne for det nye sted

Af Emil Kjær Jørgensen
Mads Lilholt Kristensen
Mads Lilholt Kristensen

Interessen var stor, da vi her på MigogAalborg kunne afsløre, at den ikoniske stripbar, Maxim Bar, var sat til salg.

Artiklen har til dags dato nået hele 4600 kommentarer på Facebook, men selvom folk har været mere end villige til at komme forslag til, hvad lokalerne skal indeholde, har der siden september været stille omkring de mytiske lokaler.

Indtil nu.

MigogAalborg har nemlig mødt den nye ejer, Mads Lilholt Kristensen, til en snak om, hvordan han vil omdanne lokalerne til en helt ny cocktailbar i byen.

Mads er vokset op i Svenstrup og Aalborg. De sidste otte år har han været med til at opbygge de tre barer; Rhino Bar, Tørst Bar og Bæst i København.

De er siden blevet solgt, og nu er han klar til at vende hjem til Aalborg med et helt nyt koncept.

Sådan bliver konceptet

Det er ingen hemmelighed, at de gamle lokaler trænger til (mere end) en kærlig hånd, inden et nyt koncept kan flytte ind på Borgergade 2.

Mads og co. er i gang med renoveringen, da MigogAalborg møder ham i lokalerne – blandt byggerod, murerspande og den karakteristiske duft af støv.

“Den naive plan er, at vi åbner 1. april. Det er selvfølgelig ambitiøst, når man tager et kig på lokalerne nu, men vi er optimistiske,” fortæller Mads.

Og hvad skal der så ske i Maxim’s gamle lokaler?

Mads vil lave en helt ny cocktailbar, som helt simpelt får navnet Borgergade 2 – opkaldt efter adressen.

“Mit ønske er at gøre mixologi og avancerede cocktails mere tilgængelige for den almindelige aalborgenser.

Jeg ønsker at udfordre, at en cocktail nødvendigvis skal koste over 100 kr. stykket,” siger Mads.

Slut med strip og Maxim: Her er planerne for det nye sted
Mads hiver de letpåklædte damer ned, og er klar til at byde Aalborg indenfor

Et stort fokus på fællesskab

Udover et stort fokus på cocktails, er det især den afslappede, hyggelige og uprætentiøse stemning, som Mads gerne vil ramme på Borgergade 2:

“Vi laver en simpel indretning, hvor fokus i høj grad er på samtalen og nærværet mellem mennesker. Vores møbler vil primært bestå af langborde og bænke, og derudover vil vi lave små ‘dagligstuer’, hvor man eksempelvis kan spille legendariske 90’er Playstation-spil”

Derudover bliver både bordfodbold og bordtennis en bærende del af konceptet.

“Der bliver rig mulighed for at spille rundt om bordet, og hygge sig med vennerne i nogle festlige, men samtidigt rolige og afslappede omgivelser.”

Slut med strip og Maxim: Her er planerne for det nye sted
Sådan kender man Maxim i dag.

Lyset tilbage på Maxim

Facaden på Maxim har hidtil været klistret til med letpåklædte damer. De har samtidig fungeret som en slags mørklægningsgardiner, så nysgerrige sjæle ikke kunne kigge ind på stripklubben.

De bliver nu revet ned. Lyset skal tilbage:

“Lidt symbolsk kan man vel sige, at vi åbner op for stedet, og inviterer byen indenfor. Det er slut med den lukkede facade, og lyset skal tilbage.

Borgergade 2 skal være et rart sted at være, og der skal være plads til alle: Både dem der vil feste, men også dem der bare vil have en enkelt øl eller cocktail med vennerne.”

Den afslappede stemning går også igen i lydniveauet, og selvom Borgergade 2 holder længe åbent, bliver musikken i den mere afdæmpede ende af skalaen, og der bliver ikke indrettet dansegulv på stedet.

Borgergade 2 vil efter planen holde åben til klokken 02.00 på hverdage, og torsdag – lørdag helt frem til klokken 05.00 om natten.

Del artikel

Andre læser også