Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Book magisk underholdning fra en professionel tryllekunster

Af Annoncør

Hvis I skal afholde fest eller et event i Ålborg indenfor den kommende fremtid, så bør I overveje at booke en tryllekunstner. Læs mere om her, hvorfor netop dette er en god ide.

Ålborg og Nordjylland har nogle af landets dygtigste tryllekunstnere!

Der er mange dygtige tryllekunstnere over hele landet. Sjælland byder på en masse dygtige, nede på Fyn er der mange dygtige tryllekunstnere og ligeledes gør dette sig gældende på Jylland. Hvis vi zoomer lidt mere ind på Nordjylland, så gør dette især sig gældende her.

Forskellige typer af tryllekunstnere

Der er mange forskellige tryllekunstner-genre og typer og bl.a. er der magi, som tager udgangspunkt i det klassiske, hvor det udelukkende gælder om at få tilskuernes underkæbe til at ramme jorden så hurtigt som muligt, men i disse moderne tider ser man også mere og mere trylleri og magi, der er krydret og mixet med elementer fra comedy-scenen. 

Disse låner altså aspekter fra komikernes verden for at få grinet frem på gæsterne samtidig med at munden kommer til at stå på vid gab.

Derudover er der også tankelæsere, hvis formål er at forsøge sig med at læse de inderste tanker, som tilskuerne bærer rundt på. Det kunne være eksempelvis være at tankelæseren forsøger at læse, hvad navnet på en tilskuers første kæreste hedder, eller måske prøver at gætte det sidste tal i en tilskuers pin-kode!

Ålborg og omegn har tryllekunstnere, der opfylder alle disse kategorier. Og ikke nok med at de blot opfylder dem, så leverer de en vare, der efterlader tilskuerne med en følelse, der sent vil gå i glemmebogen. 

Book magisk underholdning fra en professionel tryllekunster

Med en tryllekunstner til ens arrangement går man altså sjældent helt galt i byen. 

Magisk underholdning har også den store fordel at det vil være underholdende for alle gæsterne. Trylleri kan nemlig nydes af gæster i alle aldre og derfor er det en sikker vinder hver gang.

Hvis I vælger magien som underholdning så kan I her finde og booke en tryllekunstner.

Del artikel

Andre læser også