Coronavenligt tiltag hos Jul i Zoo: I år skal du købe din billet på forhånd

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nu er der snart ikke længe til, at Jul i Zoo vender tilbage hos Aalborg Zoo.

Mange havde ellers sået tvivl omkring, at årets helt store julebegivenhed ville blive til noget, da juletraditionerne i byen ellers er blevet aflyst på stribe. Senest julemarkedet på Gammeltorv og skøjtebanen.

Heldigvis er der fortsat liv og glade dage i zoo, der glæder sig til at slå dørene op til den smukke lysfest – naturligvis i corona-venlige rammer.

Det ville selvfølgelig være naivt at tro, at ingenting var forandret.

Billetten skal købes hjemmefra

Én af de tiltag, som allerede nu kommer til at påvirke dit besøg hos Jul i Zoo, er nemlig det faktum, at du i år skal sikre din billet hjemmefra. Det gør du via Aalborg Zoo’s hjemmeside, hvor du vælger antal og dato.

Dette gælder alle former for billetter og indføres for både at undgå kø og trængsel i haven, men også for at gøre turen gennem billetlugen så hurtig og tryg som muligt.

“Hjælp os ved indgangen ved at have din billet klar, inden du kommer frem til kassen. Vi beder om, at du holder god afstand til andre gæster og husker god håndhygiejne.

Har du symptomer på covid-19, beder vi om, at du bliver hjemme,” skriver Aalborg Zoo på Facebook.

Aalborg Zoo minder desuden om, at du skal bære mundbind i alle indendørsanlæg samt ved spisesteder – undtagen, når du sidder ned.

Du sikrer dig din billet til Jul i Zoo lige her.

Aalborgs største Sushi Festival i denne uge

Få lækker sushi fra flere af Aalborgs bedste sushi-steder.

Prisen starter fra kun 115 kr. for 24 stk. – eller prøv en Deluxe menu.  Klik her