Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

All-you-can-eat and drink: Ny pizzarestaurant afslører menukort

Af Stine Kjølby Christensen

Vores munde løb bogstaveligt talt i vand, da det tidligere på ugen blev afsløret, at tre af byens mest erfarne restauratører havde store planer.

Lokalerne Ved Stranden, der indtil nu har været tapas-restaurant, bliver nemlig meget snart transformeret til en splinterny og moderne pizzabar.

Her kan du for den nette pris af 395 kr. (for to timer) eller 495 kr. (for tre timer) få fri bar af både pizza, fadøl og cocktails. Og dét er da noget, en nordjyde kan forstå?

Legendarisk koncept vender tilbage

Er man født og opvokset i Aalborg, så husker man måske, at restauranten i “gamle dage” gik under det romantiske navn Romeo og Julie.

Restauranten var netop kendt for sin pizzabuffet, der tiltrak både sultne børn og voksne i hobetal.

Og ikke et ondt ord om Romeo og Julie – vi har selv været i buffeten et utal af gange, og nydt godt af skinkepizzaer ad libitum.

… Men i den nye restaurant, der får det mundrette navn BonDjorno, ser det ud til, at vi kan glæde os til noget af en upgrade.

Alle pizza kan købes a la carte, men indgår også i all-you-can-eat-tilbuddet.

Margherita
– vores hjemmelavede tomatsauce, hvidløg, bøffelmozzarella, parmigiano og basilikum
(stracciatella +20kr, oliven +15kr, prosciutto skinke +25kr)

The Hawaii-an
– vores hjemmelavede tomatsauce, bøffelmozzarella, prosciutto skinke og frisk ananas
(tigerrejer +25kr, artiskokker +20kr)

Cheese heaven
– vores hjemmelavede tomatsauce, stracciatella, prosciutto cotto, parmigiano, basilikum og olivenolie
(frisk trøffel +30kr)

Trøffelicious
– cremet trøffel-ricottoa, portobello svampe, trøffelolie, spinat og timian
(salsiccia +25kr, oksekød +20kr, bresaola +25kr)

Vegi-Vegi
– vores hjemmelavede tomatsauce, grillet artiskokker, bøffelmozzarella, spinat, oliven og rosmarin
(frisk trøffel +30kr, soltørrede tomater +15kr)

Rosemary’s Baby
– vores hjemmelavede tomatsauce, prosciutto skinke, bøffelmozarella, rosmarinolie, artiskokker og hvidløg
(salsiccia +25kr)

BonDjorno
– cremet ricotta, grillet hvide asparges, grønne asparges, spinat og frisk trøffel
(prosciutto skinke +25kr, bresaola +25kr)

Potatoehead
– cremet ricotta, kartofler, røget bacon, sort peber, trøffelolie og frisk løvstikke
(straciatella +20kr)

Little Spicy
– vores hjemmelavede tomatsauce, salsiccia pølse, grillet bøftomat, basilikum og kapers
(oliven +15kr, straciatella +20kr)

Palm Beach
– cremet ricotta, grillet palmekål, tigerrejer, spinat, parmigiano og sort peber
(portobello svampe +15kr, frisk trøffel +30kr)

Catch the cow
– vores hjemmelavede tomatsauce, oksekød, bøffelmozzarella, soltørrede tomater og salvie
(jalapenos +15kr, grillet artiskokker +20kr)

Donna Carne
– vores hjemmelavede tomatsauce, salsiccia pølse, bresaola, portobello svampe, hvidløg og frisk oregano
165kr (oliven +15kr, grillet palmekål +15kr, jalapenos +15kr)

BonDjorno slår dørene op den 7. maj, og du kan allerede nu booke bord her.

Del artikel