Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri pizza, fadøl og cocktails: Kendte restauratører åbner ny restaurant

Af Stine Kjølby Christensen

På hjørnet af Ved Stranden og Maren Turis Gade genopstår et legendarisk koncept inden længe – i en noget opgraderet udgave.

Som mange måske kan huske, lå der i lokalerne Romeo&Julie, der dengang var kendt og elsket for sit all-you-can-eat-pizzakoncept. Og det er netop, hvad vi kan se frem til at genopleve i de selv samme lokaler.

Mads Hyllested, Kim Jeppesen og Anne Menendez, der i forvejen er navnene bag mange af byens bedste restaurationer, vil stå klar til at byde velkommen fra 6. maj, hvor spisestedet BonDjorno åbner dørene for aalborgenserne.

Fri pizza, fadøl og cocktails: Kendte restauratører åbner ny restaurant

BonDjorno bliver et uformelt spisested med lækre italienske pizzaer i både moderne og klassiske udgaver. Foruden at diverse pizzaer kan bestilles på almindelig vis, tilbyder BonDjorno også deres udgave af et ”feast”.

Et BonDjorno “feast” består af et lille plateau, der bliver sat på bordet med en pizza. Når pizzaen er spist, kommer der en ny pizza i ny udgave, og sådan fortsætter det indtil gæsten siger stop.

Derudover vil der være ”fri-bar” under hele måltidet på vine, øl, sodavand og et lækkert udvalg af cocktails i pitchers.

Fri pizza, fadøl og cocktails: Kendte restauratører åbner ny restaurant

Et helt anderledes koncept

BonDjorno kommer til at have aftenåbent alle ugens syv dage, og du kommer ligeledes til at kunne bestille BonDjornos pizzaer som take away.  

”Vi har givet den lidt gas på ”gakken” i de nye lokaler, hvilket vi håber at folk vil kunne lide.

BonDjorno kommer til at byde indenfor i nogle lokaler, hvor der sker rigtig mange ting på den visuelle stil både mht. musik, neonskilte, et loft fyldt med discokugler, gulvtæpper på væggene og selfie-væg,” udtaler Anne Menendez.

”BonDjorno kommer til at være et spisested som er helt anderledes i forhold til vores øvrige restauranter.

BonDjorno bliver meget ligetil, og et sted hvor det vil være nemt for alle generationer at tage en aften med familien og vennerne uden at blive flået.

Hos BonDjorno får du nemlig mulighed for at få en aften med all-you-can-eat and drink for under 400 kr.,” fortæller Kim Jeppesen. 

Fri pizza, fadøl og cocktails: Kendte restauratører åbner ny restaurant

Det er allerede nu muligt at booke bord på BonDjorno her. Her finder du også menukort samt priser.

Farvel til Roxana

Goddag til BonDjorno betyder samtidig et farvel til Roxana, som Pulpo Brands også står bag, fra d. 1 maj. Det bekræfter ejerkredsen ligeledes til MigogAalborg.

Roxana har haft åbent i 1 år, men nu er det desværre slut med tapas på den kendte adresse Ved Stranden 5 i Aalborg.

”Vi har måtte sande, at Roxana har været et hårdt projekt for os. Restauranten har været svær at træde i gang og få stabil, og som med en hvilken som helst anden forretning er det klogt at kende sin besøgelsestid”, siger Mads Hyllested.

Ejerkredsen fortæller yderligere, at der blot bliver foretaget en konceptændring, og at der i den forbindelse ikke er tale en konkurs af det eksisterende selskab Roxana ApS. 

Gavekort købt til Restaurant Roxana omdannes til PulpoBrands gavekort, som kan bruges i alle deres restauranter: BonDjorno, Nam, Menendez, Bistro Dejavu, Applaus, Mapak og SMAEK. 

Del artikel

Andre læser også