Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bedste fra Asien: Bollywood Indisk Take Away klar med lækre vinter-retter

Af Lærke Holst Thomsen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og kulden har for alvor lagt sig som et tungt tæppe over Aalborg.

Det giver anledning til at smide sig på sofaen med en dyne, smække en god serie på fjernsynet og bestille en god omgang take-away mad.

Og heldigvis er Aalborg spækket med gode take-away steder fra alle verdenshjørner. Men ønsker du dig en særlig kulinarisk madoplevelse, så bliver vi nødt til at anbefale det populære Bollywood Indisk Take Away.

Det bedste fra Asien: Bollywood Indisk Take Away klar med lækre vinter-retter
Foto: Simone Kjølby Christensen

Passion for det indiske køkken

For 10 år siden kom Preet Dhillon til Danmark fra Punjab i Nordindien. Selvom hun nu bor i Danmark med sin familie, så har hun ikke sluppet Indien helt.

Hendes store passion er nemlig det indiske køkken, og for fire år siden besluttede hun sig for at gøre noget mere ud af hendes passion.

Derfor åbnede hun stedet, Bollywood Indisk Take Away i Nørresundby, der fik så stor succes, at de åbnede endnu et Take Away sted under samme navn i Reberbansgade tilbage i 2020.

Mad fra bunden

Fælles for de to steder er ikke blot de store besøgstal. Gældende er også at Preet serverer traditionelle indiske retter, hun har lært fra sin mor.

“Alle sauceretter og biryaniretter er hjemmelavet.

Det meste er lavet fra bunden, som man gør det i Indien. Derfor bruger vi også krydderier, der kommer direkte fra Indien,” fortæller Preet om sin tilgang til maden.

Noget tyder på at Preet har ramt helt rigtigt med maden fra mors kødgryder, fordi anmeldelserne på Wolt, Foodora, Just Eat, Google og deres egen Facebook-side gløder af begejstring.

Det bedste fra Asien: Bollywood Indisk Take Away klar med lækre vinter-retter
Foto: Simone Kjølby Christensen

Populære vinterretter

Har man ikke været forbi Bollywood Indisk Take away, så kan vi berette om, at facaden er flot farverig, og vi kan konstatere at maden er lige så mættet af farver – og smagsnuancer.

I forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel var vi på besøg i deres lokaler i Reberbansgade, og her fik vi serveret deres mest populære retter.

Vi satte først tænderne i deres lækre hjemmelavet samosas med kylling og grøntsager (Nr. 2 og Nr. 3), som er en ubestridt favorit, når det kommer til deres forretter. Både den vegetariske version og den med kød.

Vil man prøve noget andet end deres samosas, kan vi varmt anbefale deres Pappadums (Nr. 1) og Pakora Bhaji (Nr. 4), der giver dine smagsløg en ligeså sprød og krydret oplevelse.

Efter at have nydt en udsøgt forret, fik vi serveret deres to mest populære hovedretter: Butter Chicken (Nr. 8) og Lamb Tikka Masala (Nr. 6).

Det bedste fra Asien: Bollywood Indisk Take Away klar med lækre vinter-retter
Foto: Simone Kjølby Christensen

Sans for detaljen

Og hvis ikke forretterne sendte os på en autentisk rejse til Indien, så gjorde hovedretterne det. Begge retter var godt krydret med det bedste fra det indiske køkken og så var det tydeligt at smage, at de var hjemmelavede.

Foretrækker man en vegetarret kan vi anbefale deres to favoritter: Paneer Spinat (Nr. 18) og deres Dal of the day (Nr. 17), som også byder på en smagsfuld oplevelse.

Det er selvfølgelig værd at nævne, at man til enhver sauceret kan vælge mellem ris (Nr. 21), Naanbrød (Nr. 22) eller deres lækre Paratha (Nr. 23), som er et fladbrød lavet på fuldkornsmel.

Og er du en erfaren chilispiser, og ønsker at tilføje lidt ekstra krydderi, tilbyder de Pickle Mix (Nr. 24) og den stærke grønne chilisauce (Nr. 61) for at tage smagen til nye højder.

Biryani retter og dessert

Kender man ikke Bollywoods indiske Biryani retter, så bliver man nødt til at gøre sig selv den tjeneste at smage dem. Her kan vi anbefale deres Chicken Biryani (Nr. 28), der altså topper listen med sin perfekte balance af krydderier, saftigt kød og ris.

Alle biryani-retterne serveres med en yoghurt, der giver en fin balance til det stærke.

Prøv desuden også deres lækre desserter, der byder på en særlig oplevelse. Herunder gælder blandt andet deres Chili chokoladekage (Nr. 45) eller deres Gulab Jamun (Nr. 40), der er og bliver en favorit.

Der er selvfølgelig intet indisk måltid uden en forfriskende drik til at balancere det stærke. Her tilbyder de en særlig Mango Lassi (Nr. 33), der er lavet på en speciel mango fra Indien, som smagen bærer tydeligt præg af.

Det bedste fra Asien: Bollywood Indisk Take Away klar med lækre vinter-retter
Foto: Simone Kjølby Christensen

Mad til hele familien

Der er naturligvis tænkt på hele familien hos Bollywood Indisk Take Away. De tilbyder nemlig en speciel børnemenu, så hele familien kan nyde de lækre smage fra det indiske køkken.

Deres ambition er at skabe en oplevelse, der appellerer til alle aldre og smagspræferencer.

Det bærer deres menukort også særligt præg af, hvor du kan altså kan finde noget til enhver smag.

Gratis levering over 800 kr.

Hvis du også er en af dem, der bliver træt af julemad efter de første 3 julefrokoster eller skal julemenuen blot være lidt anderledes i år, så har Bollywood et godt tilbud til dig og familien.

De tilbyder nemlig gratis levering på ordre over 800 kr. helt frem til d. 10 januar.

Du skal blot skrive til deres mail eller facebook, og så kan du altså få maden leveret lige til døren ganske gratis.

Du kan læse mere om Bollywood Indisk Take Away her.

Del artikel

Andre læser også