Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Boller op, boller ned: Caféministeriet genindfører legendarisk fastelavnsbolle

Af Stine Kjølby Christensen

Er der efterhånden nogen der ved, hvad der er op og ned i denne her verden? Hvad er klokken? Hvilken dato har vi? Og kan det egentlig ikke også bare være ligemeget?

Hos Caféministeriet i Mølleå, der netop har måtte gå på tidlig, ufrivillig juleferie, har man i et kort øjeblik besluttet sig for at glemme, at vi er midt i december – og i stedet finde en gammel kending frem.

Der er selvfølgelig tale om den famøse fastelavnsbolle, der allerede to gange i år har været at finde på menukortet. Første gang i forbindelse med fastelavn og anden gang under første nedlukning.

Denne gang er fastelavnsbollen blevet døbt “Anden Bølge Bollen” – og du kan bestille den som take away.

“Vi havde egentlig tænkt os at vente til januar med at smide denne her bad boy på gaden igen. Men 2020 har det med at smide nogle curve-balls. So here you have it,” siger Caféministeriet om tiltrædelsen af bollen.

Instaworthy bolle

Anden Bølge Bollen består af vaniljecreme, oreo, toffee, flødeskum, blåbær og toppet med chokoladesauce, pistacieknas, frysetørrede hindbær og guldstøv.

Hele herligheden er omfavnet af en sprød (men blød!) vandbakkelse, der står i perfekt kontrast til den cremede midte. Alt i alt en fastelavnsoplevelse, der motiverer til alt andet end at faste …

Og hvis du oveni købet vil vælge en bolle, der kan give dig masser af likes på Instagram, så er dette the one.

Fastelavnsbollen/karantænebollen/Anden Bølge Bollen kan købes hver dag til 50 kr.

Du bestiller her.