ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Boligtrends i 2019: Mosaikhjørnet inviterer til inspirationsaften

Af Christine Luca Hornemann

Et nyt år byder på nye boligtrends.

Hvis du har stor interessere for boligindretning og ønsker inspiration til din bolig, så inviterer Mosaikhjørnet til en ekstraordinær inspirationsaften i deres showroom på Håndværkervej 24E i Aalborg.

Mangler du gulvklinker til badeværelset eller vægfliser til køkken, så har Mosaikhjørnet et hav af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser for farver, størrelser og former.

Klinker og fliser bliver det helt store omdrejningspunkt, samt hvilke typer og farver der sætter trenden de kommende sæsoner.

Arrangementet finder sted torsdag d. 14 marts fra kl. 18.00-21.00.

Lagt op til en fantastisk flise-aften

Der er lagt op til en fantastisk aften med inspiration til interiørdesign med fliser og klinker i et væld af forskellige materialer, farver og stilarter.

De nyeste boligtendenser inden for fliser, klinker og mosaik vil blive fremvist for gæsterne, med inspiration til anderledes og kreative løsninger til indretning med fliser og klinker.

Boligtrends i 2019: Mosaikhjørnet inviterer til inspirationsaften

Foruden præsentationen af de nyeste boligtrends indenfor området byder aftenen også på vinsmagning, Meraki-goodiebags til de første gæster og smagsprøver fra Nicolas Vahé.

Derudover vil det være mulighed for at få ti procent rabat på alle køb.

Butikschef hos Mosaikhjørnet i Aalborg, Tommy Qvistgaard Henriksen, ser frem til at byde alle velkommen til en hyggelig aften:

“Vi oplever, at flere og flere får øjnene op for, hvor stor en forskel fliser og mosaik kan gøre i boligindretningen.

Vores sortiment er meget varieret, så der er noget for enhver smag – både til dem, der vil have en elegant og klassisk stil med neutrale farver og sildebensmønster, og til dem, der leder efter en mere excentrisk stil med kunstneriske mønstre i forskellige nuancer,” siger han og fortsætter:

“Vi vil derfor gerne give alle interesserede mulighed for komme med til en hyggelig inspirationsaften, hvor vi giver et ekstraordinært indblik i de nyeste tendenser og stilarter inden for boligindretning med fliser og mosaik.

Arrangementet bliver en helstøbt æstetisk oplevelse, hvor vi løfter sløret for nogle af vores produktnyheder og de kommende farve- og materialetrends.”

Boligtrends i 2019: Mosaikhjørnet inviterer til inspirationsaften

Til arrangementet vil afdelingens fire medarbejdere stå klar til at vise rundt i butikken, og fremvise udstillingen med det store sortiment af fliser, klinker og mosaikker.

Her vil der være mulighed for at få en god snak om ønsker til din bolig.

Ønsker du vinsmagning inkluderet på inspirationsaftenen, skal du købe en vinsmagningsbillet der forudbetales og koster 125 kroner per person. Her kan man smage 6-8 forskellige vine fra Liebervin i Randers.

Arrangementet finder sted torsdag den 14. marts fra klokken 18-21 på Håndværkervej 24E, 9000 Aalborg. Læs og se meget mere om Mosaikhjørnet inspirationsaften her.

Del artikel