ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets vildeste boligkonkurrence: Vind interiør for 5.000 kr. i Friis

Af Stine Kjølby Christensen

Drømmer du om at forny dit hjem, så har du lige nu chancen i Friis Shoppingcenter, der er klar med årets vildeste boligkonkurrence.

Her har du nemlig chancen for at vinde 5.000 kr. boliginteriør, som boligstylist Louise Breiner fra Palo Room, køber sammen med dig til styling af dit hjem.

Konkurrencen løber til den 31. oktober, og der vil også være lækre præmier løbende.

De 5.000 kroners boliginteriør skal købes i Friis Shoppingcenters mange lækre boligbutikker, hvor udvalget er alt fra sengetøj og vaser til køkkenknive.

Om konkurrencen

Én heldig vinder har muligheden for at vinde boligstylist Louise Breiner og 5.000 kr. boliginteriør fra Friis Shoppingcenter.

Louise besøger dit hjem til et indledende møde, hvor hun i samarbejde med vinderen skræddersyr en plan for indretningen efter de ønsker og behov, som vinderen har.

De 5000 kroners boliginteriør vindes til Friis Shoppingcenter, hvor blandt andet H&M Home, Imerco Home, JYSK og Magasin du Nord har til huse.

Butikkerne har fyldt hylderne med en masse af efterårets nyeste trends og tendenser. Du kan blandt andet se et udsnit af udvalget i boligudstillingen på 1. sal.

Boligudstillingen har stylist Louise Breiner ligeledes været med til at bygge op.

Årets vildeste boligkonkurrence: Vind interiør for 5.000 kr. i Friis

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal man indløse en kupon i Friis Shoppingcenters App: Her kan du også læse meget mere om konkurrencen, og følge med i alle de andre fede ting som sker i Friis Shoppingcenter.

Konkurrencen løber til og med søndag den 31. oktober og har en værdi af 8.975 kr.

Appen kan downloades her.

Om stylisten

Louise har været selvstændig indretningskonsulent i Palo Room siden 2017, og har derfor stor erfaring med at skabe moderne og hyggelige hjem.

Louise kan hjælpe med at skabe funktionalitet og inspiration til hverdagen med sin indretning i alt fra nybyggerhuse til murermestervillaer og sommerhuse.

Louise er god til at spore sig ind på dine behov og indrette rum, der passer dertil. Du kan læse mere om Friis’ boligudstilling lige her.

Del artikel

Andre læser også