Boliger og erhverv: Store planer med nyt bydelsprojekt i Gug

Skrevet af: Katrine Rasmussen
Gug Bydelscenter
Gug Bydelscenter

I Gug er et nyt projekt i støbeskeen.

Der skal opføres et helt nyt bydelscenter, der både skal huse ejerlejligheder og erhvervslokaler.

Bydelscenteret skal ligge i den nordlige del af Gug på hjørnet af Byplanvej og Nøhr Sørensens Vej.

“Området samt det omkringliggende areal trænger til et gevaldigt løft,” fortæller Torben Enggaard der ejer grunden, og står bag idéen om bydelscenteret i samarbejde med Aalborg Kommune.

Målet med området er, at det skal være attraktivt, trygt og sikkert for beboerne, og det skal kunne leve udenfor butikkernes åbningstid.

Ejerlejligheder og dagligvarebutik 

I dag er det et grønt areal, og der vil være stor fokus på, at arealet stadig skal være meget kvalitetsbetonet, når projektet står færdigt. 

Planen for bygningen er to-fem etager, med 4600 kvadratmeter bolig bestående af ejerlejligheder samt en eventuel 1100 kvadratmeter dagligvarebutik i stueetagen.

Blandingen mellem bolig og dagligvarebutik skal være med til, at skabe et nyt omdrejningspunkt for bydelens hverdagsliv.

Fantastisk udsigt på toppen af Gug

Bygningen bliver opført i kvalitetsmaterialer og skal være tidstypiske.

“Den fine placering på toppen af Gug med den fantastiske udsigt gør, at de borgere i Gug som ønsker at flytte i noget mindre, får mulighed for at få en kvalitets lejlighed og blive i bydelen,” fortæller Torben Enggaard om projektet.

Der skal være erhvervslokaler i stueetagen, som eksempelvis bageri, café eller øvrige erhverv.

Lokalplanen skal vedtages først, med forventelig godkendelse sommeren 2018.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.