Bolig inspiration: Fede villaer med vinkælder og bar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
danbolig.dk, Tennisvej 3, 9230 Svenstrup J
danbolig.dk, Tennisvej 3, 9230 Svenstrup J

Mange går med drømmen om villa, volvo og vuf.

Men for flere er det ikke nok blot med et større hus og mere plads at boltre sig på. De udnytter den ekstra plads, de flytter ind i med eksempelvis en vinkælder eller en smart barløsning. Det kan enten være, fordi det er en hobby, eller bare fordi det er lidt lækkert.

På redaktionen har vi lige nu et bud på tre fede og meget forskellige villaer som er til salg, og som faktisk har disse behov dækket ind. Se nedenfor.

ambolig.dk, Flintevej 10A, 9000 Aalborg
ambolig.dk, Flintevej 10A, 9000 Aalborg

På Flintevej 10A lige ved kridtgraven i Hasseris finder man ét lækkert rækkehus. Her bliver man beruset af den smukke natur. Ønsker man en anderledes ro fra dagligdagen har rækkehuset sin egen bar og vinkælder i kælderen.

Rækkehuset koster 3.595.000 kroner og er 124 kvadratmeter.

Se det flotte rækkehus her.

danbolig.dk, Tennisvej 3, 9230 Svenstrup J
danbolig.dk, Tennisvej 3, 9230 Svenstrup J

I Svenstrup J på Tennisvej 3 finder man en anderledes og helt specielt type vinkælder, som er bygget ned i gulvet i køkkenet. Vinkælderen kan ses oppe fra køkkenet, og med en praktisk og ikke mindst lækker løsning fører en lille trappe en ned langs vinkælderen som er bygget i en rund form.

Boligen koster 3.195.000 kroner og er 183 kvadratmeter.

Se boligen her.

ambolig.dk, Brettevillesgade 7, 9000 Aalborg
ambolig.dk, Brettevillesgade 7, 9000 Aalborg

I midtbyen af Aalborg ligger en helt unik villa, som har masser af plads at byde på. Foruden de mange kvadratmeter i boligen, har villaen masser af disponible rum som blandt andet kan benyttes til en super fed vinkælder.

Boligen koster 6.998.000 kroner og er 243 kvadratmeter.

Se boligen her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.