Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søgaards Bryghus fejrer EM: Kom til bold, burgere og bajere ad libitum

Af Stine Kjølby Christensen

Om man er fodboldinteresseret eller ej, kan det næsten ikke være gået ens næse forbi, at EM i fodbold starter denne weekend.

Ikke nok med, at EM blev aflyst i 2020, og rykket til i år, så er det også første gang nogensinde, at det danske landshold spiller på hjemmebane til en slutrunde i Parken.

Der er dermed nok at fejre – også indtil den forventede finalesejr (siger jubeloptimisterne)– og det vil man gerne være med til at markere på Søgaards Bryghus på C.W. Obels Plads.

Drik alt det du vil før, under og efter kampen

Hvis det er noget, der går godt sammen, så er det bold i TV, snaskede burgere, masser af snacks og naturligvis riiiigeligt med kolde øl.

Det har de også forstået på hele Aalborgs bryghus, hvor de er klar med konceptet: “Bold, burgere og bajere”.

Et vaskeægte fodboldarrangement, hvor du under Danmarks indledende EM-kampe kan kigge forbi bryghuset til fadøl og snacks ad libitum samt deres efterhånden legendariske burger med en stor bøf, bacon, syltede rødløg, salat og hjemmelavet dressing OG med fritter og bearnaise-mayo on the side …

Læg dertil, at du naturligvis kan se alle Danmarks kampe på det kæmpe lærred i restauranten eller på en af de mange fladskærme, mens du nyder øl, snacks, burger og forhåbentlig en masse danske mål.

  • Lørdag den 12. juni: Danmark – Finland 
  • Torsdag den 17. juni: Danmark – Belgien
  • Mandag den 21. juni: Danmark – Rusland

Prisen er 495 kr., og dørene åbnes til arrangementet kl. 17.00 d. 12., 17. og 21. juni, hvor bordene står dækket med snacks. Herefter vil bryghusets tjenere stå på spring med alle de kolde fadøl, I overhovedet kan drikke.

Det er naturligvis bryghusets egne øl, du kan se frem til – og du kan vælge mellem mindst fire forskellige slags.

Søgaards Bryghus fejrer EM: Kom til bold, burgere og bajere ad libitum

Klokken 18.45 serveres der burgere i hele huset, og omkring kl. 20 står den på frisklavede popcorn til alle mand. Hvad mere behøver man så egentlig?

Skulle det værst tænkelige ske, så kan du jo trods alt drukne dine sorger i det guldfarvede væske.

Ad libitum-arrangementet slutter nemlig først kl. 22, mens selve aftenen slutter kl. 23. (Den sidste gruppekamp mod Rusland har først kampstart klokken 21.00, men der kan du så bare bruge lidt ekstra timer på fadøllene …)

Der er naturligvis begrænset antal pladser, så skal du med, er det med at booke bord hurtigst muligt. Det gør du ved at sende en mail.

Hvad: Bold, burgere og bajere
Hvor: Søgaards Bryghus
Hvornår: 12., 17. og 21. juni fra klokken 17.00
Pris: 495 kr.