Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Velbekomme: Bogø Sandwich åbner ved Aalborg Stadion

Af Stine Kjølby Christensen

Der kan ikke findes mange aalborgensere, der ikke har haft snitterne i en sandwich fra Bogø.

Bogø Sandwich åbnede sin første butik helt tilbage i 1998, og konceptet har siden opstart brændt sig fast på sandwichmarkedet i Aalborg.

Fra på søndag sætter Bogø Sandwich sig på en helt særlig plads i byen. De åbner nemlig en afdeling på Aalborg Stadion – nærmere bestemt i den nye fanzone.

Det betyder, at du fremover kan få alt fra sandwich og ruller til crispy chicken og kebabbokse med pommes frites, når du i forvejen er inde at svinge med den rød/hvide fane.

Muligheden er både gældende i pausen samt før og efter kampen.

For at effektivisere udleveringen af maden og dermed undgå kø, har Bogø Sandwich etableret to luger, der skal gøre det nemt og hurtigt at komme igennem.

Helt ny fanzone

Den nye Bogø Sandwich bliver som sagt en del af AaB’s helt nye fanzone, hvor fans få adgang til streetfood med lækre madboder og barer med specialøl.

Nordjyderne kan samtidigt opleve livemusik, lytte til live-podcast med AaB-spillere, deltage i konkurrencer og meget mere.  

Pladsen vil også lægge op til sjov og bevægelse i form af en Goal Station, hvor børn og voksne kan prøve forskellige træningsmetoder af, hvis de ønsker at forbedre deres spil.

For at gøre pladsen familievenlig er der også hoppeborg og aktiviteter til børn.

“Vi er meget stolte af fanzonen. Det er noget, vi har set frem til i lang tid. Vores fans skal føle sig hjemme på Aalborg Portland Park.

Det er dem, der skaber den helt særlige stadionstemning, som næsten ikke kan beskrives,” har bankdirektør i Spar Nord, John Lundsgaard, tidligere udtalt.